Kontakta oss

Fordon

Skapa en rikare fritid med rätt val av husbil eller husvagn

Uppladdad för

den

LW Husvagnar

Passa på att njuta av oupptäckta smultronställen längs vägarna i husbil eller husvagn i år när semester i Sverige lär bli enda alternativet. LW Husvagnar AB 25-årsjubilerar 2020 och firar med utökade öppettider och olika erbjudanden under hela året. Dessa smittspridningstider är det extra viktigt att du som kund inte behöver trängas – LW Husvagnar har en stor utställningslokal inomhus. Här är det rymligt mellan fordonen och du kan strosa runt och titta i lugn och ro. Företaget utmärker sig genom att bygga trygga kundrelationer och rekommendera rätt husvagn eller husbil utifrån dina unika behov. Hit kommer kunderna tillbaka för att de känner trygghet och förtroende.

På LW Husvagnar ger personalen kunderna den tid som behövs och försöker aldrig sälja på dig första bästa fordon. Tid, trygghet och förtroende är ledord. Sedan start 1994 har företaget successivt vuxit och fått bytt lokaler. 2013 blev det flytt till dagens lokal på 5 000 m² i Smedjebacken. Det blev ett stort lyft och ett drömläge. I synnerhet var flytten läglig eftersom hela branschen har ökat med hela 30 % per år sedan 2011. Under denna tid har även produkterna som erbjuds utvecklats och blivit bättre och bekvämare.

Lokalen rymmer samtliga av företagets nya och begagnade husbilar och husvagnar. Här finns varumärken som Knaus, CI, Weinsberg, Carado och Tabbert. I hallen ryms cirka 70 fordon och i ena änden finns det en egen avdelning med markiser och cykelställ uppmonterade till både husbilar och husvagnar.

Kundorienterade lösningar bygger upplevelser för en värdefull fritid

-Våra kunder ska kunna strosa runt i lugn och ro utan att känna press. Vi vill att du som kund tänker till så att vi kan vägleda till rätt modell för dina specifika behov. Våra lösningar är alltid kundorienterade och trygghet är viktigast. Ibland går det inte att hitta en vettig lösning. Vi prioriterar nöjda kunder i långa loppet framför snabba lösningar, säger Leif Wirén, grundare och VD.

För att du ska bli nöjd som kund måste en personlig relation byggas upp och dina kärnvärden tas fram. Det kan vara sådant många inte tänker på som kan få stor betydelse. Har du cykel behövs ett cykelställ och kanske är solceller något som passar dig extra bra. Och ska barn eller barnbarn åka med bör du anpassa modell, storlek och bäddar efter det. Det handlar om att bygga upplevelser för en värdefull fritid. En viktig anledning till att LW Husvagnar kan lägga så mycket tid på kunderna är att säljarna får en bra grundlön och endast en mindre del i provision.

I den välsorterade tillbehörsbutiken på 500 kvm finns reservdelar och annat. Inför säsongen 2019 byggde butiken om och är lägligt nog mycket luftigare idag. I verkstaden servas och repareras alla märken på husbilar och husvagnar samt släpvagnar. I verkstaden utförs även gasol- och fukttester och försäkringsärenden.

Viktigt att tänka på – funktionskoll i god tid, rätt däcktryck och att undvika överlast

Det finns några saker som är viktiga för alla att tänka på med husbil eller husvagn. Något av det viktigaste är att göra en funktionskoll i god tid innan avfärd så att inte kranen läcker eller TV:n eller batteriet är ur funktion. Många gör misstaget att skjuta upp åtgärderna till nästa säsong. Det leder till att alla kommer samtidigt till verkstaden och i värsta fall hinner du inte komma iväg som planerat. Så förbered dig i god tid för att inte få den inplanerade semestern spolierad.

Lika viktigt är däcktrycket. Om inte det är rätt kan det bli allvarliga följder som punktering och däckexplosion. Det kan smälla till snabbt och det är sannerligen inte bara till att byta däck på tre ton ute på vägarna. Om det eller någon annan olycka ändå är framme är det viktigt att ha varningstriangel till din husbil.

Det är också viktigt att se upp för överlast – försök att inte ta med mer än vad du behöver.

Olika erbjudanden kommer att varvas under hela jubileumsåret så se till att håll koll så att du inte missar något. På webshopen www.campingshopen.se är målsättningen att erbjuda samma personliga service som du får i den fysiska butiken. Om du vill titta igenom sortimentet av husbilar och husvagnar är du varmt välkommen till: www.lwhusvagnar.se

Kommentera

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Populärt

Copyright © 2021 Nyhetsreportage.se