Kontakta oss

Fordon

Automat-Husbilar lotsar dig till en bra husbilsaffär och sundare husbilsekonomi

Uppladdad för

den

Automat Husbilar

Örjan Nordling på Automat-Husbilar är en pionjär inom så kallad sidoimport av fabriksnya husbilar. Med över 20 års erfarenhet har han en både bred och djup kunskap om de flesta tyska husbilar. Försäljningen av nya husbilar tog fart rejält direkt efter World Trade Center-attackerna den 11 september 2001. Snabbt omvärderade resenärerna hur de säkrast skulle semestra – det blev husbil istället för flyg. I år är det också bästa läge för en husbilssemester eftersom det är säkrare än andra resesätt ut smittspridningssynpunkt. Örjan Nordling har som ambition att sälja husbilar över hela Sverige och erbjuder leverans hem till dörren för att bedriva husbilshandel på lokal nivå.

När Örjan Nordling drog igång verksamheten var det svenska urvalet av husbilsmodeller begränsat och internet ingen självklar kommunikationskanal för att rikta sig mot målgruppen 50+. Örjan Nordling började därför att utannonsera import av fabriksnya husbilar på Text-TV, något han var ensam om på den tiden. Detta blev starten på ett mycket roligt och trevligt sätt att få sälja husbilar till kunder över hela landet.

Som ett led i den strategin har Automat-Husbilar ingen kostsam utställningslokal utan enbart ett mindre lager husbilar hemma.

-Självklart säljer jag även inbytesbilar ibland, även ”svensksålda” inbytesbilar, vilket visar att kunderna tänkt om när det gäller vem som ska leverera deras nästa husbil, säger Örjan Nordling.

Lägsta priser och kundanpassade lösningar

Hans erfarenhet från alla år av husbilsförsäljning är att det är svårt att alltid lyckas ha rätt husbil hemma på lager. Ponera att de största tyska husbilstillverkarna är tio stycken till antalet, och varje producent kan ha upp emot 35 olika modeller/planlösningar. Till varje modell finns det sex olika chassi som Fiat, Ford, Iveco, MAN, Mercedes och Renault. Lägg till detta upp till fyra olika motoralternativ och två växellådsalternativ. Om allt multipliceras får vi fram ett resultat på oöverblickbara 16 800 olika kombinationer.

-Detta faktum avgör varför du ska beställa en fabriksny husbil av mig. Jag erbjuder lägsta priser för att leverera en ny tysk husbil av den enkla anledning att jag håller kostnaderna nere för min verksamhet. Det är bara till att ringa mig så kommer vi tillsammans fram till vilken husbil som passar dig och dina unika behov allra bäst.

Trygghet genom garantier och kundreferenser runt hela landet

Du kan också känna dig helt trygg vad gäller garanti: två års nybilsgaranti och två-tio års fuktgaranti beroende på tillverkare. Lika självklart ombesörjer Automat-Husbilar att garantin fungerar för dig som köpare i Sverige även om bilen ursprungligen kommer från Tyskland.

Örjan Nordling har många nöjda kunder runt hela Sverige som kan vittna om att Automat-Husbilar har fungerat bra med garantier och allt annat. Som blivande husbilsägare kan du alltid ringa upp en nuvarande kund som berättar hur det varit att köpa en importerad fabriksny husbil genom Örjan Nordling. Spara runt 20 % genom att kontakta Örjan Nordling när du skall köpa en ny tysk husbil.

På Automat-Husbilar kan du beställa Bürstner, Carado, Carthago, Concorde, Dethleffs, EuraMobil, Frankia, Hymer, Knaus, Morelo, Niesmann, Pössl och SunLight. Passa på att skräddarsy din husbil till ett oslagbart pris för bekvämast möjliga hemmasemester i år. Välkommen att läsa mer om vad du bör tänka på och kontakta Örjan Nordling för individuell rådgivning: www.automat-husbilar.se

Kommentera

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Populärt

Copyright © 2021 Nyhetsreportage.se