Kontakta oss

Fordon

Optimera värdet på din bil med en lackytbehandling

Uppladdad för

den

lackskyddsbehandling

Bilen är en stor utgift hos många, och vem vill inte behålla värdet på sin ögonsten så långt det är möjligt? För att göra det finns flera sätt, men ett av det viktigaste är att investera i en lackytbehandling. MrCAP erbjuder ett brett serviceprogram med olika behandlingar för din bil.

Din bil utsätts ofta för stora yttre påfrestningar, speciellt under vinterhalvåret. Lackytbehandling har därför blivit ett populärt alternativ till traditionellt bilvax, mycket tack vare att lacken i princip blir underhållsfri under en längre period. Lackytbehandling kallas ibland även lackkonservering eller lackförsegling, men den gemensamma nämnaren är alltid att skydda bilens lack.

De stora fördelarna med en lackytbehandling från MrCAP är att den ger lacken ett långtidsskydd mot UV-strålning, smuts, vägsalt, oxidering och andra yttre faktorer. Lackskyddet består av en syntetisk transparant skyddshinna, vilket gör att smuts har svårare att få fäste. Resultatet innebär också att det blir enklare att tvätta bilen.

Som bilägare vill du förmodligen att en lackytbehandling ska ge ett resultat i likhet med en ny bil, samtidigt som skyddet ska vara hållbart över tid. Vi på MrCAP är riktigt stolta över vår FormulaU-produkt, och det med all rätt. Genom ett vetenskapligt test har det visat sig att vår lackytbehandling garanterar ett mycket effektivt långtidsskydd mot skadliga element i trafikmiljön. I testet analyserades både keramiska- och traditionella vaxprodukter.

En sak att tänka på är att biltillverkarna idag har som krav att skydda bilens lack för att lackgarantin ska gälla, i vissa fall även bilens rostskyddsgaranti. Detta är förståeligt då lacken i grund och botten är bilens främsta rostskydd. En lackytbehandling från MrCAP skyddar inte bara din lack, utan gör den även blänkande snygg och optimerar samtidigt värdet på din bil.

Andra tips från MrCAP för att optimera värdet på din bil

  • Ta hand om dina däck och fälgar. Se upp för trottoarkanter vid parkering. Mät mönsterdjupet och titta efter eventuella sprickor i däcken och skador på fälgarna. Förvara dina däck i ett mörkt och svalt utrymme, det ökar däckens livslängd.
  • Glöm inte service och tvätt. Se över bilens allmänna skick innan du ger dig ut på vägarna i vinter. Kontrollera motorolja, lampor, torkarblad och spolarvätska. Se även till att tvätta din bil mellan varven, detta är särskilt viktigt under vinterhalvåret för att undvika att salt och smuts får fäste.
  • Kör varsamt. Se upp för hala vägar när temperaturen börjar krypa neråt. Sänk farten och undvik kraftiga manövrar och omkörningar. Håll utkik efter håligheter och bulor i vägbanan, har du otur kan din bil bli skadad.

MrCAP erbjuder ett brett serviceprogram med olika behandlingar som förädlar, skyddar och ökar värdet på din bil. Vi har ett mission – att hjälpa så många bilägare som möjligt behålla eller återfå den där oslagbara nybilskänslan. Nybilskänsla för alla! Varje behov och bil är unikt och därför skräddarsys våra behandlingar efter din bil för bästa resultat. MrCAP fungerar även som problemlösare vid olika slags bekymmer som kan uppstå på och i bilen.

Kommentera

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Populärt

Copyright © 2021 Nyhetsreportage.se