Kontakta oss

Fordon

Don’t Worry: Så slipper du fortkörningsböter

Uppladdad för

den

Dont worry försäkring

Don’t Worry betalar dina fortkörningsböter via tjänsten SafeSpeed, som är ett ekonomiskt skydd för endast 525 kronor per år. Don’t Worrys affärsidé bygger på att skapa trygghet och ekonomisk säkerhet så att ni slipper oroa er för onödiga utgifter i vardagen.

När bolaget Don’t Worry startade 2005 var den ursprungliga affärsidén att sälja en GPS-tracker, som skulle hitta stulna eller borttappade saker. Tjänsten med att spåra personer och saker uppfattades provokativt och var före sin tid.

2006 lanserades hastighetskameror på de svenska vägarna och när fortkörningsböterna fördubblades fanns ett behov av ett ekonomiskt skydd för denna typ av incidenter. Privatpersoner som spenderade många mil på vägarna önskade en lösning. Även denna tjänst uppfattades initialt utmanande, men då tjänsten förfinades och begränsades, sågs den som en välkommen självklarhet.

Don’t Worry betalar dina fortkörningsböter via tjänsten SafeSpeed som är ett ekonomiskt skydd för endast 525 kronor per år, om ni vill slippa oroa er för onödiga utgifter i vardagen.

Detta ekonomiska skydd passar både företag och privatpersoner. SafeSpeed är t.ex en perfekt julklapp från företagaren till de anställda, och löser effektivt problemet med att företagaren inte får lov att betala de anställdas böter.

Tjänsten syftar till att rätta till enstaka misstag – och används sällan återkommande

– Vi anpassade helt enkelt vår inriktning efter vad människor ville ha. Vi låg verkligen rätt i tiden med SafeSpeed i och med bötesbeloppet höjdes och fartkamerornas införande.

Vi gav trygghet i vardagen och det människor ville ha, säger Anders Jakobsson, VD för Don’t Worry Sweden AB.

I allmänhet handlar det just om människor som råkar överskrida hastighetsgränsen med några kilometer, inte notoriska fortkörare som utnyttjar det ekonomiska skyddet. De flesta kör 6-12 kilometer över tillåten hastighet, som är den maxgränsen för att Don’t Worry ska betala dina böter.

Det finns även spärr i tjänstens uppbyggnad, eftersom rädslan att förlora sitt körkort begränsar hastighetsöverskridande hos föraren, säger Anders Jakobsson.

Ge bort ett ekonomiskt skydd, SafeSpeed, till anställda i sommargåva eller julklapp

En del företagare ger sina anställda tjänsten i sommargåva eller julklapp eftersom företagare inte får lov att betala sina anställdas böter. På så vis skyddas till exempel åkeriarbetare, säljare och taxichaufförer extra väl.

Don’t Worry AB har även andra tjänster som GPS-trackern och alkolås, men SafeSpeed har idag blivit huvudtjänsten. Don’t Worrys affärsidé bygger på att skapa trygghet och ekonomisk säkerhet i vardagen. Anders Jakobsson berättar att Don´t Worry AB följer  utvecklingen i samhället för att kunna tillhandahålla de produkter och tjänster som marknaden efterfrågar.

Tjänster som SafeSpeed växer genom att kunderna själva marknadsför kundnyttan via ”word of mouth”. Don’t Worry växer hela tiden och deras bästa marknadsförare är kunderna eftersom de bekräftar att de fick sina böter betalda utan dolda extraavgifter. Alla typer av människor och åldrar ansluter sig till SafeSpeed.

För de privatpersoner som önskar ekonomiskt skydd för oförutsedda utgifter , eller om du är företagare som önskar ge dina anställda en gåva i form av trygghet är SafeSpeed det perfekta alternativet.

Kommentera

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Populärt

Copyright © 2021 Nyhetsreportage.se