Kontakta oss

Resor

Spahotellet alla pratar om

Uppladdad för

den

Hotell havsbaden

Precis bredvid Ålands havs kust i Grisslehamn ligger det anrika Hotell Havsbaden. Ett toppmodernt Spa & Resort som bjuder på den ultimata avkopplingen. Ungefär 1,5 timmars körning är allt som krävs för att fly vardagen och uppleva spahotellet alla pratar om.

Toppmodern relax

Hotellet har en lång historia, 1903 slog det upp sina portar för första gången och man har alltid fokuserat på att ge den bästa servicen till sina gäster. Men det var för tre år sedan som Havsbaden tog ny inriktning. Hotellet fick nya ägare och i och med det blev det en totalrenovering av byggnaden. 70 nya rum och ett stort lyxigt spa byggdes med flera inomhus- och utomhuspooler. Idag har hotellet förvandlats till en toppmodern relaxresort med allt vad det innebär. Läget i Grisslehamn är idealiskt, precis intill havet. Spat lockar även till sig gäster från större orter runtomkring, inte minst från Stockholm.

Mer än ett Spa

Ett besök på Hotell Havsbaden garanterar en helhetsupplevelse av relax och välmående utöver det vanliga. Här finner du njutning för både kropp och själ. Ta en runda på gymmet, eller en simtur i någon av alla poolerna. Koppla av i en varm jacuzzi, doppa fötterna i lågvattenbassängen eller ta ett uppfriskande dopp i kallbadet. Du kan givetvis även få behandlingar för både ansikte och kropp i världsklass. På behandlingsmenyn finns allt från uppfräschade ansiktsbehandlingar till massage och helkroppsbehandlingar med fantastiska oljor och inpackningar som som får hela kroppen att slappna av och njuta.

Högsäsong året om

Hotell Havsbaden har med sitt stora utbud av relax högsäsong året om. Det finns nämligen alltid läge för avkoppling oavsett årstid. Många människor är stressade idag och att bryta av vardagen med en vistelse hos Havsbaden kan verkligen göra underverk. På sommaren kan man till exempel njuta ute på den stora terassen eller gräsmattan i en härlig solsäng. Eller doppa sig i någon av utomhuspoolerna. Medan under hösten och vintern är det perfekt att uppleva inomhusdelen till fullo. Glöm bort minusgraderna och njut av Sauna World – det stora utbudet av bastus. Här hittar du ångbastu, torrbastu och ljusterapi-bastu, följ Havsbadens basturitaul och kom ut som en ny människa.

På Hotell Havsbaden finns helt enkelt någonting för alla att uppleva. Ta en heldag eller en ordentlig Spa-Weekend. Det förtjänar du!

Kommentera

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Populärt

Copyright © 2021 Nyhetsreportage.se