Kontakta oss

Fritid

Det färgglada Leklandet i Nacka bjuder in till hopp och lek

Uppladdad för

den

lek o bus i nacka

Har barnen spring i benen och vill leka av sig? Då ska familjen besöka leklandet Lek & Bus Stockholm i Nacka. Här är det full fart hela dagarna och barn i alla åldrar är välkomna in för att springa och leka av sig bland ett hav av kreativa lekställningar och leksaker.

När man stiger in på Lek & Bus möts man av en stor färggrann hall med alla verktyg redo för en riktigt rolig lekstund. Här finns bland annat bollhav, tubbyslide, klätterställningar och rutschkanor i alla möjliga färger och former. På golvet väntar dinosaurier och elefanter och på väggarna pryder ännu fler djur det sagolika leklandet. Maskoten krokodilen Kroko är Lek & Bus ”ansikte utåt” och han dyker ibland upp i leklandet och välkomnar barnen.

Satsar på kvalité

Förutom hopp och lek satsar Lek & Bus även stort på mat & café. Det stora caféet i lokalen är ljust och luftigt och rymmer upp till 200 personer. Alexander Malke är en av ägarna till Lek & Bus och arbetar på plats sedan 2013 då leklandet slog upp portarna.

”Leklandet är mitt andra hem. Hemma vill jag ha det rent och snyggt och produkter av god kvalité och därför vill jag givetvis ha det även på leklandet för alla våra gäster. Vi satsar mycket på att hålla det rent och uppdaterat. Jag har själv ett stort intresse för mat så därför har vi valt att satsa även mycket på det här på Lek & Bus. Maten ska vara bra och av god kvalité och vi arbetar med utvalda leverantörer som vi tycker uppfyller våra krav. Vi har ett stort utbud i caféet av både varma och kalla rätter, bakelser och snacks med mera. Caféet är mycket uppskattat och det är en skön plats för föräldrarna som kan sitta där medan barnen leker. Det finns givetvis gratis internet med så man kan till exempel ta med sig sin laptop om man vill.”

Alexander stortrivs med sitt arbete och varje dag bjuder på ny glädje och energi.
”Att arbeta på lekland är jätteroligt. Barnen är riktiga glädjespridare och att se dem ha roligt gör att man själv får roligt. De är alltid fulla av energi och de kommer hit för att ha roligt och det syns verkligen att de njuter av lekstunden. De flesta barn vill knappt gå hem när föräldrarna ropar att det är dags att gå.” säger Alexander med ett litet skratt.

Det perfekta barnkalaset

Hos Lek & Bus kan man även boka drömkalaset för barnen. Kalasrummen är festligt dekorerade från golv till tak och givetvis får födelsedagsbarnet sitta på en egen ståtlig tron vid bordsänden. Här finns det att fira för alla äventyrliga små pirater i piratrummet, för alla prinsar och prinsessor i det vackra prinsessrummet, eller varför inte släppa loss barnens superkrafter i superhjälterummet. Det senaste tillskottet är det nya DJ-rummet som bjuder in till ett häftigt discotema.

Ett barnkalas hos Lek & Bus blir ett perfekt helhetspaket och i en kalasbokning ingår bland annat eget kalasrum, matmeny med exempelvis hamburgare eller pizza, efterätt & godispåse och en present till födelsedagsbarnet. Efter maten är det hopp och lek ute i leklandet.

”Det är alltid roligt att anordna barnkalas här och jag tycker det är ett perfekt ställe för det. Vi erbjuder bra mat och barnen får leka på en stor yta med klätterställningar, bollhav och annat som de inte har hemma. Vi sköter om allt, dukning och förberedelser och sedan städningen. Till skillnad om man har kalas hemma. Hos oss slipper man det och hela konceptet uppskattas av både barn och föräldrar.”

Lek & Bus Stockholm har öppet alla dagar från kl. 10-19 och välkomnar in alla lektokiga barn för stim och stoj hela dagen lång!

Kommentera

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Populärt

Copyright © 2021 Nyhetsreportage.se