Kontakta oss

Skönhet

Vill du slimma kroppen eller få ett yngre utseende helt naturligt?

Uppladdad för

den

Technovital

Är du till exempel PT, hudterapeut eller har medicinsk utbildning och vill utöka din verksamhet eller bli din egen är LPG Endermologie något för dig att arbeta med!

Vill du slimma kroppen eller få ett yngre utseende helt naturligt så sök upp din närmaste LPG-terapeut!

LPG är ett franskt företag, världsledande inom mekanisk bearbetning av vävnaden sedan över 30 år. Företaget lägger ner runt 40 Mkr årligen på forskning och utveckling för att hela tiden ligga i framkant. Med patenterad unik teknik finns inget motsvarande på marknaden och man skördar varje år nya framgångar världen över. Idag görs 300 000 behandlingar varje dag i 110 länder av 75 000 terapeuter.

Vetenskapliga studier

Då LPG:s maskiner och tekniken Endermologie från början var helt inriktad på medicinsk tillämpning, framförallt behandling av vävnad vid brännskador, så finns det idag över 150 vetenskapliga studier som bevisar effekten inom olika områden.

Överhuvudtaget har intresset för forskning kring mekanisk cellstimulering, som Endermologie innebär, ökat stort på senare år.

LPG i Sverige

I Sverige finns det LPG-terapeuter på 180 kliniker över hela landet. Många finns på skönhetssalonger, men allt fler etablerar sig på gym. Därutöver finns fysioterapeuter, kiropraktorer och plastikkirurgikliniker som använder LPG Endermologie i sin verksamhet.

LPG Endermologie både för kropp och ansikte

– Vanliga behandlingar för kroppen är reducering av fett, celluliter samt uppstramning av hud. I ansiktet förbättras hudens kvalitet och rynkor, påsar under ögonen och dubbelhakor kan till exempel reduceras. Då blodcirkulation och dränage ökar får man även en bättre lyster. LPG Endermologie är helt enkelt en slags träning för att få vävnaden i bättre kondition. Huden är kroppens största organ, men är svår att träna på annat sätt än med LPG Endermologie, konstaterar Lars Kadmark, VD för Technovital AB som representerar LPG i Sverige.

Fettförbränningen fördubblas

– Genom en vetenskaplig studie kan man visa att fettförbränningen ökar med i genomsnitt 70 % och de som låg i topp i studien hade mer än fördubblat sin fettförbränning, berättar Lars Kadmark. Även den som är relativt vältränad kan ha lokala depåer inte bara av fett utan av vätska och slagg i vävnaden, som känns omöjligt att bli av med genom kost och träning. Dessa depåer kan man ofta arbeta bort med LPG Endermologie, förklarar Lars Kadmark vidare.

Bättre hudkvalitet

I en noggrann vetenskaplig studie där man tog biopsier, vävnadsprover, i ansiktet på 20 personer kunde man bland annat bevisa att den egna produktionen av hyaluronsyra ökade med hela 80 % och elastin med 46 %. Detta genom att mekaniskt stimulera de så kallade fibroblasterna som producerar hyaluronsyra, elastin och kollagen som påverkar hudens kvalitet. Den egna produktionen av dessa ämnen minskar normalt efter 25 års ålder, men kan delvis stoppas och istället öka genom LPG Endermologie.

Hur snabbt ser man resultat?

– I ansiktet ser man i regel resultat efter en behandling och på kroppen efter tre till sex behandlingar. Den senaste maskinen Alliance ger snabbast resultat på kroppen. För att få ett bestående resultat rekommenderas i genomsnitt 10-15 behandlingar utförda ett par gånger i veckan under en kur. Sedan räcker det att underhålla resultatet en gång per månad, säger Lars Kadmark.

Bli LPG-terapeut!

– Vi utbildar själva LPG-terapeuter. En grundkurs är på tre heldagar. Efterfrågan på LPG-behandlingar är stor och ökar hela tiden. För den som är intresserad av eller arbetar inom hälsa eller skönhet är LPG ett välkänt varumärke för effektiva behandlingar utan risker. Det finns många som kompletterar sitt arbete, till exempel som personlig tränare, med att bli LPG-terapeut. På så sätt kan de arbeta på heltid med hälsa som de brinner för, säger Lars Kadmark. Ta steget och bli LPG-terapeut du också! Intresserad av att veta mer? Kontakta Technovital som representerar LPG i Sverige!

Kommentera

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Populärt

Copyright © 2021 Nyhetsreportage.se