Kontakta oss

Teknik

Klockbatteri online: ”Enorm potential”

Uppladdad för

den

Klockbatteri klocka

Klockbatteri.com är en ny tjänst som utmanar de traditionella urmakarna. Idén är enkel: Batteribyten på klockor online. ”Vi ser ett stort behov av att modernisera branschen”, säger en av medgrundarna.

Har din klocka slutat ticka. Då är det dags för ett batteribyte. Men känns det inte lite omodernt att behöva ta sig till urmakaren? Med den nya tjänster Klockbatteri.com servas din klocka på nätet.

”Idén kom när min egna klocka stannade. Det kändes omständligt att ta sig till urmakaren. Där började allt”, säger en av grundarna.

Trygga leveranser

Att skicka sin dyra klocka på posten väcker frågor om säkerhet. Alla paket skickas i specialdesignade förpackningar som skyddar klockan på bästa sätt.

”Vi har även ett tillval för försäkring. För bara 99 kr står vi för alla kostnader vid skada eller om klockan skulle försvinna”.

Certifierade urmakare

Urmakarna på Klockbatteri är certifierade och hanterar klockorna fackmannamässigt. Här är det viktigt att inte kompromissa på kvalitet, alla klockor går igenom ett noga testprogram.

”Alla klockor ses över för eventuella defekter. Skulle vi hitta något fel meddelas ägaren och vi kommer överens om vi ska laga den eller inte.”

Förutom grundlig service trycktestas klockorna för att säkerställa fortsatt vattentäthet och garantier. Säkerheten är viktig för kunderna.

Kommentera

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Populärt

Copyright © 2021 Nyhetsreportage.se