Kontakta oss

Fritid

Premiär för leklandet som tar havet upp på land

Uppladdad för

den

hajens lekland kungsbacka

På det nyöppnade Hajen’s Lekland i Kungsbacka är leken i full gång. Barn i alla åldrar har hittat till det nya leklandet som är inspirerat av havet där maskoten Hajen hälsar besökarna välkomna. Här blir det lek och bus för hela slanten så länge man orkar.

En riktig glädjespridare

Hajen’s Lekland slog upp portarna i mitten av juni och det har redan blivit en uppskattad succé bland besökarna. Ugur Eken är personen som ligger bakom skapandet av leklandet och idéerna och planeringen har pågått under en längre tid.

”Idén till ett lekland har jag haft sedan fem år tillbaka. Men det är nu senaste året som jag på riktigt tog tag i det, jag ville hitta rätt tidpunkt för det och det var nu. Jag hittade en perfekt lokal med ett bra läge.” säger Ugur.

Leklandet ger mycket glädje, och inte bara åt barnen. Ugur menar att barnens lekfullhet definitivt smittar av sig både på föräldrarna och de anställda.

”Det här arbetet är riktigt roligt. Det är underbart att se hur uppspelta och förväntansfulla barnen är när de kommer hit. För att sedan se hur de får springa och leka av sig. Barn har så mycket härlig energi och det smittar verkligen av sig! Jag har själv tre barn så jag har sett det stora intresset för lekland när vi har besökt dessa tidigare under årens lopp.”

Havet på land

När man stiger in på leklandet möts man av en stor ocean. Hela hallen har inspirerats av havet och här finns det allt från småfisk till stora bläckfiskar och hajar både på väggarna och på mattorna. Mixen av alla färger för tankarna till havets färggranna korallrev. I kalasrummet lyser neonljusen och du befinner dig snart på ett disco djupt ned i havet. Leklandets maskot Hajen är ofta på besök ute i lekhallen och är mycket uppskattad av barnen.

”Jag funderade länge på vilket tema leklandet skulle ha och jag fastnade till slut för havet. Där började det och sedan skapade jag även maskoten Hajen. Vi har fått många goda ord från våra kunder och de tycker hallen är jättefin. Jätteroligt då vi har lagt ned mycket tid på alla detaljer, bland annat så är all dekor här inne helt handmålad.”

Alla är välkomna för lek och bus på Hajen’s Lekland i Kungsbacka. Det finns ett babyområde för de allra minsta, hinderbana, fotbollsplan och mycket mer. Är man hungrig kan man ta en paus i caféet. För de med extra mycket bus och spring i benen så finns det årskort att köpa.

Kommentera

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Populärt

Copyright © 2021 Nyhetsreportage.se