Kontakta oss

Sport

Rulla igång med höstens härligaste träning

Uppladdad för

den

rullskidcenter

På Rullskidcenter i Landskrona är det full rulle. Både i den fysiska butiken och på webben finns allt man behöver för sin rullskidsträning. Med brinnande intresse och stor kunskap bjuder Patrik Nilsson med sitt team in till en glädjefylld miljö bland skidor och tillbehör.

Den genuina butiken med enorm kunskap

År 2010 startade Patrik, tillsammans, med sin far upp ett rullskidcenter i Landskrona dit folk kunde komma och testa rullskidor. Och idag finns både en välsorterad webshop och en lika välfylld fysisk butik som även har en testbana utomhus.

”Mitt intresse för rullskidor kom i samband med min träning inför mitt första Vasalopp. 2004 körde jag mitt första lopp och har sedan dess kört det 5 gånger. Det har även blivit en hel del lopp i bland annat Österrike och Tyskland. Det blir skidor på vintern och resten av året är det perfekt väder för rullskidor.” säger Patrik

I Rullskidcenters fysiska butik är man varmt välkommen in för att testa rullskidor och få all den hjälp man behöver kring utrustning och träning. När webshoppen startades igång var Patrik noga med att flytta samma köpupplevelse till webben, något som har blivit en av Rullskidcenters styrkor.

”Alla vi som jobbar här har ett genuint intresse för rullskidor och tycker det är roligt att få dela med oss av vår kunskap. Om man handlar på webben så kan man gärna ringa oss i samband med det för att få hjälp och rådgivning, precis som när man handlar i en fysisk butik. Med webshoppen når vi ut till fler som inte bor i närheten men vi vill fortfarande att de ska få samma köpupplevelse som de som besöker oss. Det är alltid roligt att kunna hjälpa kunderna att hitta rätt utrustning och en träningsform som passar just dem.”

Rullskidor är till för alla!

Hos Rullskidcenter kan man vara säker på att de kan sin sak, förutom att vara välfylld med information och produkter så är butiken också certifierad Officiell Vasaloppsbutik. Det betyder att Vasaloppet har gått i godo för att butiken kan och har allt som behövs för att hjälpa kunder på vägen mot Vasaloppet. Allt vad det gäller rätt utrustning och korrekt förberedande träning. Även om Rullskidcenter hjälper till inför Vasaloppet så understryker Patrik att butiken givetvis riktar sig till alla målgrupper, allt från nybörjare till vana skidåkare.

”Jag är själv motionär och njuter av att åka skidlopp. Jag och min personal jobbar med kunder på alla nivåer och vi är här för att hjälpa de som aldrig stått på ett par rullskidor förr till de som behöver utrustning för hårdträning. Rullskidor är en bra träningsform för alla och vi har skidor för alla tänkbara behov.”

Intresset för rullskidor har ökat mycket det senaste åren, det är en skonsam träningsform och det är en sport som är väldigt lätt att komma igång med. Sverige är ett bra land för rullskidåkning i och med vårt klimat, därför går det att hålla igång nästan hela året om.

”Om man bor i mellersta eller södra Sverige så ska man inte vänta på att få åka skidor 1 månad om året i snön. Rullskidor fungerar året om och speciellt längre ned i landet där snön lyser med sin frånvaro 11 månader om året. Just här i Landskrona, och många andra sydligare orter, är det även väldigt platt vilket är perfekt att rulla fram på, speciellt för nybörjare.”

Kom igång direkt, här är Höstens träningspaket

Inför hösten har Rullskidcenter rustat upp med flera olika paket innehållandes allt du behöver utefter just dina behov. Från startpaket för fritidsmotionen till motionspaket för dig som ska träna hårt inför Vasaloppet. Hos Rullskidcenter får du garanterat all hjälp du behöver för att komma igång med träningsformen som passar just dig. Rullskidor ger bra träning för hela kroppen och du tränar upp både balans och muskler. Lämna gymmet och ge dig ut på en härlig tur i friska luften.

Kommentera

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Populärt

Copyright © 2021 Nyhetsreportage.se