Kontakta oss

Mat

En matupplevelse från Klippan

Uppladdad för

den

pizzeria

Från ugnen doftar nygräddad pizza och lokalbefolkningen i den lilla orten Klippan i Skåne springer ut och in genom dörrarna hela dagen, det är full ruljans på Carsano Pizzeria.

Både menyn och erfarenheten är lång

Mustafa Celik tog över pizzerian 2011, han har arbetat inom branschen sedan ungdomsåren och har ägt flera pizzerior som gått riktigt bra.

”Jag har arbetat som pizzabagare hela livet och trivs jättebra med det. Jag har tidigare ägt pizzerior i både Stockholm och Karlskrona. Pizzerian i Karlskrona var den populäraste och mest välbesökta i stan vilket var jätteroligt.” säger Mustafa

Menyn är välfylld med alla typer av goda pizzor och utöver den gedigna pizzalistan finns även godbitar som falafel, kebab, fräscha sallader och mycket annat. Här finns någonting för hela kompisgänget och familjen att festa på till middag eller lunch. En av Carsanos riktiga specialare är deras hemgjorda hamburgare som är gjord på 100% nymalet svenskt nötkött, beställ in en ”Carsanoburgare” och njut av en äkta burgare med tillbehör.

Råvaror av högsta kvalitét

Med sin långa erfarenhet av mat och smak vet Mustafa hur viktigt det är att hålla bra kvalité på råvarorna, vilket han med Carsano Pizzeria satsar sort på.

”Vi satsar stenhårt på högsta kvalité. Råvarorna har alltid första klass och jag väljer dem med omsorg. I allt från mjölet till pizzadegen till ost och grönsaker för toppingen. Bra råvaror är ett självklart val för att skapa smakrika pizzor av god kvalité!”

Smakrika ryktet sprider sig

Carsano Pizzeria är ett välbesökt ställe bland lokalbefolkningen. På en pizzeria är givetvis avhämtning ett populärt alternativ men kunderna ses vid avhämtningen och stannar gärna upp för en liten pratstund. Det är fullt upp hela dagarna med pizzabakning. Kundnöjdheten är hög och Carsanos främsta marknadsföringskanal har blivit ”word of mouth”, det vill säga att folk talar gott om pizzerian och rekommenderar den till sina bekanta.

”Vi har väldigt mycket muntlig marknadsföring. Folk kommer in och säger att de blivit rekommenderade vår pizzeria, att de hört att det är jättegod mat här med mera. Det är jätteroligt och det är bland det bästa betyg och marknadsföringen man kan få! Vårt mål är alltid att leverera den godaste pizzan till våra kunder”

Carsano Pizzeria – En upplevelse från Klippan.

Kommentera

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Populärt

Copyright © 2021 Nyhetsreportage.se