Kontakta oss

Nöje

Andas in lugnet – och andas ut stressen

Uppladdad för

den

Sju Sjöar

Med naturen utanför dörren, i en rogivande atmosfär. Sju Sjöar är en oas av lugn, där kreativitet kan växa. De två systrarna Jeanette och Jennifer lever med en vision, att alla deras gäster ska lämna – med mer än de hade när de kom. Det är en plats där människor och naturen möts – där det finns plats att bli kreativ, och idéer kan födas, gro och växa.

Granne med sjön Tolken, bara några mil utanför storstaden

Sju Sjöar är allt utom en traditionell konferensplats, det är en plats där själen får ro och kreativiteten får plats.
Verksamheten ägs idag av två systrar, som förverkligat sin dröm – att skapa en unik och familjär plats, en plats för hälsa och natur. Deras helhetskoncept byggs utav maten, miljön, känsla och bemötande. Deras drömmar och mål, är det som de erbjuder sina gäster.

Ge dina smaklökar en sensation

Sju Sjöar är en del av konceptet ”smaka på Västsverige” vilket innebär att de jobbar med sina råvaror i enlighet med kravmärkta och rättvisemärkta produkter.

I köket på Sju Sjöar bakas och lagas allt ifrån grunden, med högkvalitativa råvaror.
Allt som serveras här är bakat på plats, alla kakor,bullar, tårtor och bröd ligger det massor av kärlek i. Maten är en stor del, och det ska vara en upplevelse även det, hos oss. Så den är jätteviktigt” säger Jeanette, en av systrarna som äger och driver Sju Sjöar.

Andas in naturen och ut stressen med yoga

Systrarna vill skapa en plats för ro. De har därför utvecklat retreats inom hälsa och välmående. Under sommarhalvåret anordnas yogahelger, fyllda utav långa yogapass, meditationspass av tystnad, härlig vegetarisk mat och tid för healing.

Inom samma spår skräddarsyr de även företagspaket. God hälsa påverkar anställdas arbetsinsats positivt, så varför inte kombinera konferens med ett hälsoretreat? I denna fantasiska miljö kan man kombinera konfererande med yoga, hälsosam mat och ett lugn utöver det vanliga.

Besöker man oss på ett retreat – ska man lämna med mer än man kom hit med” fyller Jeanette i.

Fira in julen tillsammans med Sju Sjöar

Slipp stressen och pressen, och låt Sju Sjöar fixa resten. Koppla av allt julstök med ett besök i den fantastiska atmosfären på Sju Sjöar. På det gamla höloftet bjuds det på fantastisk mat blandat med härliga juldofter.

Mellan 23 november och 21 december, erbjuds det julbord med möjlighet till övernattning i de mysiga rummen ute på Sju Sjöar. Efter ett härligt julbord, innan du hoppar till sängs har du chansen att ta ett avkopplande bad i de vedeldade badtunnorna. Visst låter inte det helt fel?

Oavsett om man bara kommer till oss på ett möte, så ska man gå därifrån och ha kommit längre”. Utefter efterfrågan, skräddarsyr systrarna såväl konferenser, som bröllop och fester. Hälso-retreats eller roliga säsongsbaserade aktiviteter.

”Där själen får ro och kreativiteten får plats”.

Kommentera

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Populärt

Copyright © 2021 Nyhetsreportage.se