Kontakta oss

Resor

Vill du resa på en all inclusive resa i vinter?

Uppladdad för

den

Vinter resa alperna

Är du kanske sugen på all inclusive resor nu i vinter? En all inclusive resa är som namnet också berättar en resa där all mat och dryck är inkluderat i priset. Det innebär att när du väl är på resan klarar du dig utan pengar, så länge du stannar på ditt hotell. De flesta bolag som erbjuder all inclusive resor erbjuder hotell där man tänkt på allt, du får bara njuta av resan! I vinter kan du välja mellan att resa till värmen och långa vackra stränder eller att resa till en skidort med vackra vyer och underbara skidbackar!

Vilka företag erbjuder all inclusive resor? 

Oberoende av vad du söker så finns det ett brett utbud av företag som erbjuder skräddarsydda resor till dig. Här följer en lista på några av de många företag som erbjuder resor till just dig och ditt resesällskap: 

  • Last minute
  • Lion Alpine
  • Viator 
  • Trip.com
  • Hilton 
  • TripAdvisor
  • Momondo 
  • Upplevelse och många många fler 

Hurudan resa är du ute efter? Drömmer du om en skidresa till Alperna? Tänk att i strålande sol slänga dig ut i backen med håret flygande. Förutom de skidkläder du behöver kanske du också söker efter en all inclusive resa där allt är så enkelt som möjligt, fortsätt då läsa! 

I dag finns ett stort utbud av resor, hotell och flygrutter enkelt och smidigt på nätet. Du kan ta den enkla vägen och välja ett färdigt paket, kanske en fantastisk all inclusive resa där all mat och dryck ingår eller kanske du hellre själv villa handplocka hotell och flyg. Genom e-handel är alla alternativa möjliga. Du kan bekvämt, från din egen soffa, hitta en resa som passar just dig och ditt sällskap. För att underlätta för dig finns det naturligtvis många resebolag som kan hjälpa dig. Om du är ute efter en skidresa nu i vinter kan du nedan bekanta dig med några företag som erbjuder dig många olika alternativ på resor.

Skidresor i vinter 

Flera av företagen uppräknade tidigare erbjuder även underbara resor till världens vackraste skidorter som exempelvis alperna. Alperna är en bergskedja i Centraleuropa vars vackra berg sträcker sig över gränserna till sammanlagt åtta länder och erbjuder massvis av skidbackar, fina hotell och berömda restauranger. Om du inte vill resa så långt erbjuder även Norden många populära och fina skidorter. Låt oss se närmare på några av de företag som erbjuder dig boende och resor till olika skidorter.

Lion Alpin

Lion Alpin ät ett skandinaviskt företag som fokuserar på att erbjuda sina kunder skräddarsydda resor till Alperna, främst i Österrike och Italien. Lion Alpin erbjuder även sina kunder resor bestående av en mängd olika vintersporter och val av boende, allt för att göra din resa så bra och personligt utformad som möjligt! 

Tui

Tyska Tui har ända sedan år 1923 erbjudit sina kunder en stor mängd olika alternativ på resor, allt från charterresor till lyxiga all inclusive resor världen över. Tui är idag ett av världens mest välkända företag inom resor. Tui har nästan 80 000 anställda världen över och de har över 180 resmål att erbjuda. Bland utbudet finns naturligtvis också underbara skidresor till platser som skidorterna Tinges och Chamonix i Frankrike och St Anton i Österrike samt Cervinia i Italien. Alla skidresor med Tui besitter hotell och transfer.

Secret Escapes

Secret Escapes är en resebyrå som endast fungerar online för dess medlemmar. Secret Escapes kan erbjuda dig och ditt resesällskap exklusiva upplevelser och därav kan de 150 leverantörerna som Secret Escapes samarbetar med erbjuda dig mer än vad vanliga hotell kan. Secret Escapes har redan över 60 miljoner medlemmar världen runt och handplockar endast de bästa resorna för sina medlemmar.

Nordic Choice Hotels

Om du inte är sugen på att åka längre bort kan du bekanta dig med Nordic Choice Hotels. Norska Nordic Choice Hotels är en av Nordens största koncern bestående av hotell, med över 200 olika hotell hittar du garanterat ett hotell som passar dig. Man behöver naturligtvis inte skida även om man reser på vintern, bekanta dig med utbudet av spahotell om du vill koppla av, njuta och äta god mat i Sverige, Norge, Danmark, Finland eller i Litauen.

Vart du än väljer att resa vintertid, hoppas vi att du får njuta av ett utmärkt hotell, förstklassig mat och härliga upplevelser. Väljer du att skida hoppas vi att du har en bra utrustning och rätt kläder för väderförhållandena så att din semester inte blir lidande på grund av detta.

Kommentera

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Populärt

Copyright © 2021 Nyhetsreportage.se