Kontakta oss

Fritid

Housecar.se gör det enkelt, säkert och tryggt att hyra och hyra ut husbilar och husvagnar

Uppladdad för

den

Housecar husbilar

Housecar är en delningsplattform för husbilar och husvagnar, som ett rullande Airbnb som matchar lediga fordon med dig som vill hyra. I år är det mer läge än någonsin att uppleva friheten med husvagn eller husbil på de svenska vägarna eftersom utlandsresor antagligen inte kommer vara ett alternativ. Genom att dela fordon med varandra gör vi dessutom en positiv insats för miljön. Den främsta målsättningen för Housecar är att reglera trygga affärer från privatperson till privatperson, en affärsidé som är unik på svenska marknaden idag.

Varför inte testa livet i husbil eller husvagn i år? Kanske blir semester i Sverige det enda alternativet under sommaren 2020. Passa på att upptäcka vårt vackra avlånga land och glädjen med husbil och husvagn, vare sig du är rutinerad semesterfirare i husbil/husvagn eller om det blir premiär i sommar. Det är en otrolig frihetskänsla att bara sticka ut på vägarna och stanna varhelst andan faller på.

Housecars grundare: Nicolas, Rickard, Anders och Farshad

Fördelarna med Housecar – säkert, tillgängligt, enkelt och hållbart  

Genom Housecars smarta matchningssystem sparar du mycket tid på att slippa söka igenom nätet och du är tryggad både som hyrare och uthyrare. Här är Housecars främsta fördelar:

  • Helförsäkrat av Moderna Försäkringar upp till 2 miljoner
  • Väghjälp dygnet runt
  • Granskade användare
  • Telefonsupport
  • Säkra betalningar
  • Enklare uthyrning
  • Kostnadsfria annonser
  • Hållbarhetsperspektiv

Tjäna pengar enkelt – delning är dubbel glädje

Ju fler fordon som delas, desto färre nya behöver tillverkas, därmed spar vi på världens resurser. I tider när resursutnyttjande och delningsekonomi är av högsta prioritet ter det sig extra märkligt att de flesta husbilar och husvagnar bara står större delen av året och enbart nyttjas några veckor.

– Vår utgångspunkt är att du som fordonsägare vill hyra ut din husbil och husvagn så mycket som möjligt. Dessutom tjänar du en avsevärd summa pengar på uthyrningen, 9 000-10 000 kronor per vecka är vanligt att få in. Att tjäna pengar på att bidra till ett mer hållbart samhälle är något som triggar många uthyrare, säger Nicolas Cohen, affärsutvecklare på Housecar.

När du väl har registrerat din husbil eller husvagn kostnadsfritt finns den tillgänglig på housecar.se och hålls ständigt aktuell utan tidsbegränsning. Annonsen blir lättare att hitta för resenärer som finns i din närhet och det blir också lättare att hyra ut under lågsäsong.

Uppdaterat bokningssystem och trygghet via kreditupplysning och förskottsbetalning

Eftersom Housecar vill att husbilar och husvagnar ska användas ofta är utgångsläget att ditt fordon är tillgängligt – tills du meddelar att det är upptaget. Den uppdaterade kalendern gör det enkelt för alla att se när fordonen är lediga. På så vis slipper såväl uthyrare som kund onödiga förfrågningar för perioder som redan är uppbokade.

Som uthyrare kan du känna dig fullkomligt trygg eftersom alla som vill hyra måste verifiera sig med bank-id och kreditkortsuppgifter. Innan en hyrare kan skicka en bokningsförfrågan görs en kreditkoll. Dyker det exempelvis upp några skulder eller betalningsanmärkningar rekommenderar vi att du inte hyr ut till personen i fråga, det är dock bara en varning och upp till dig att bestämma hur du gör. Ytterligare en säkerhet är att hyran betalas in i förskott innan nycklarna överlämnas.

Noggrann besiktning, heltäckande försäkring och support dygnet runt

När fordonet ska lämnas över till hyraren gör fordonsägaren och hyraren tillsammans en noggrann besiktning av fordonet, för att dokumentera vilka skador eller defekter som finns på fordonet före uthyrningen. Eventuella nya skador eller defekter som upptäcks efter uthyrning ska dokumenteras på housecar.se.

Med Moderna Försäkringars heltäckande försäkring för ett värde upp till 800 000 för husvagnar och 2 miljoner för husbilar, kan du känna dig fullkomligt trygg. Försäkringen täcker även stöld av hyrare och förlorad inkomst. Om något händer är support och väghjälp tillgängligt dygnet runt.

Ett resesätt som möjliggör social distansering och medför mindre smittorisk 

Anser myndigheterna att alla ska stanna hemma i sommar bör du givetvis göra det, men tillåts du att resa så har husbil och husvagn stora fördelar mot andra resesätt i smittspridningstider.

– Möjligheten till avskildhet är viktig och att du kan hålla den sociala distans som krävs. Dessutom väljer du vilka du semestrar och känner dig trygg med och har frihet att åka till nya platser utan samma risk som andra sätt att resa kan innebära, säger Nicolas Cohen.

Vill du också tjäna pengar enkelt och tryggt samtidigt som du slår ett slag för hållbarheten? Då är du varmt välkommen att hyra ut din husbil/husvagn eller matchas med lediga hyresobjekt här: www.housecar.se

Kommentera

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Populärt

Copyright © 2021 Nyhetsreportage.se