Kontakta oss

Mat

En restaurangupplevelse som fyller alla sinnen

Uppladdad för

den

bistro royal malmö

I den gamla kungliga vänthallen från 1876 med historiska intryck från svunna tider, kan du avnjuta allt ifrån en storslagen trerätters middag till en cocktail i baren, samtidigt som du beskådar de vackra dekorationerna i lokalen. Kombinationen av en unik lokal och en svårslagen miljö, gör Bistro Royal till allt annat än en vanlig a la carte restaurang.

Strax intill Malmö central är denna mycket annorlunda restaurangupplevelse benägen. Den gamla kungliga lokalen har varit stängd fram till 2014, då den öppnade i en ny skepnad – som Bistro Royal. Deras signum är den häpnadsväckande miljön tillsammans med de säsongsbaserade menyerna som alltid utgår ifrån högkvalitativt kött.

En upplevelse

Den gamla K märkta lokalen var fram till 2014 tillhörande kungen. Med de unika takmålningar i original, är det en minst sagt en romantisk miljö på menyn.

”Det är som att äta middag i ett museum” citerar vi en av Bistro Royals gäster.

Sedan 2016 har Hasan drivit restaurangen, med ledord att hålla hög nivå på såväl mat, miljö och service. Menyn utgörs av svensk husmanskost anpassad efter säsonger, och ibland med en twist.

”Hos oss får våra gäster en upplevelse av romantisk fine dining, det finns inga andra alternativ – för miljön som finns hos oss går inte att hitta någon annanstans” säger Hasan, ägare av Bistro Royal.

Något för alla behov

På Bistro Royal har de något för alla. På vardagar mellan 11-15 erbjuder de en härlig lunchmeny med flera olika valmöjligheter. Från 15 öppnar de a la carte menyn, och du kan avnjuta en tre-rätters middag som delas upp på två olika sittningar, vilket bidrar till att miljön i lokalen alltid bibehålls av ett lugn och en hög kvalitet.

”Det är en relaxed miljö, man skyndar sig inte därifrån. Det är 100% lugnt och fint hos oss, är det fullbokat är det fullbokat – vi stressar inte iväg någon här” berättar Hasan.

För de större sällskapen skräddarsyr Bistro Royal fester, bröllop och catering.

Företagsevenemang, bröllop & fest

Bistro Royals företagsevenemang och fester är något det är väldigt stolta över.

De har gedigen erfarenhet utav att anordna bröllop, företagsfester och privata evenemang.
Tillsammans med bröllopspar och festarrangörer sitter de ner och skräddarsyr lösningar efter varje sällskaps unika önskemål. De erbjuder ett flexibelt upplägg där de kan anordna allt från fördrink, 5-rätters middag och dukning, till underhållning.

Att företag och privatpersoner ofta vill anordna sitt evenemang i Bistro Royals fantastiska lokaler är inte en slump. För de stora sällskapen används den traditionella väntsalen, som rymmer upp till 60 sittande gäster. Vill du skapa en mysig och intim tillställning för det mindre sällskapet, finns den unika drottningsalen som rymmer mellan 10-14 personer – i samma unika miljö.

För vissa gäster passar det bättre att anordna evenemanget på hemmaplan, kanske arrangera företagsfesten på företagets eget kontor. Vid de fallen erbjuder Bistro Royal catering av sin fantastiska mat och serviceinriktade personal – de tar helt enkelt med sig restaurangen till kunden.

”Vi vill att folk ska känna en familjär känsla hos oss. Och vi fokuserar 100% på service, våra kunder måste vara supernöjda när det går därifrån”

Kommentera

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Populärt

Copyright © 2021 Nyhetsreportage.se