Kontakta oss

Teknik

En porttelefontjänst som sticker ut – gör din fastighet lite smartare och din vardag mycket enklare

Uppladdad för

den

Skylink Cloud

Skylink AB har tagit fram en ny molntjänst för porttelefonsystem. Ett helt trådlöst porttelefonsystem är extra bekvämt i dessa tider då många handlar mycket åt gången eller beställer hemkörning. Slipp nyckelkaos och krångel -  använd appen istället. Konceptet att sälja ett porttelefonsystem som tjänst är unikt på marknaden. Du som bor i lägenhet betalar en månadskostnad och all service ingår.

Skylink har funnits sedan 80-talet, då de främst sysslade med kabel- och antennmaterial. När den marknaden mättades gick företaget över till fibermaterial och nu är huvudinriktningen porttelefonsystem och kameror. Efter ett halvårs jobb lanseras nu äntligen Skylink Cloud.

Skylink Cloud är ett flexibelt all-inclusive system med porttelefoni byggt på en smart molntjänst som passar bostadsrättsföreningar, hyresföreningar, företag, fastighetsförvaltare, arkitekter, offentliga lokaler och arkitekter. Med det unika koncept ”Porttelefoni som tjänst” kommer du igång snabbt och enkelt och får hårdvara, mjukvara, support och expertis till en låg månadskostnad.

Skylink Cloud – ett enkelt tryggt system som fixar allt på distans med ett knapptryck

Skylink Cloud är enkelt att installera, administrera och använda. Systemet låter dig släppa in besökare, göra uppdateringar och sköta administration hemifrån. När du vill och hur du vill -  via datorn, paddan eller smartphone. Användaren kan logga in på portalen och uppdatera porttelefonen på distans. Du öppnar dörren med appen eller genom att skanna appen mot porttelefonen. Med ett knapptryck i appen kan de boende släppa in besökare, postombudet, hantverkaren eller andra gäster – utan att behöva vara hemma eller behöva lämna ut nycklar till tillfälliga besökare. Du slipper köpa hårdvara och inga övriga kostnader tillkommer. Detta gör Skylink Cloud till en trygg, enkel och framtidssäker lösning för både administratörer och användare.

Färdigpaketerat system som lätt ansluts till flera fastigheter och dörrmiljöer

-Själva konceptet med porttelefoni som tjänst är det unika. Tjänsten skapar en känsla av trygghet och kontroll i och med att du ser på video i appen vem som ringer på. Administratören loggar in på appen och styr vem som får tillgång till vad, till exempel vind, tvättstuga eller garage. Du trycker bara på en knapp när du står där med alla dina kassar, säger Martin Männer, VD på Skylink.

Separat server och programvara behövs inte –allt är redan paketerat i systemet och det är smidigt att ansluta flera fastigheter och dörrmiljöer till systemet. Det finns ingen dyr start-up kostnad – allt du behöver ingår i månadskostnaden. Det enda som krävs är en internetuppkoppling. Du slipper kostsamma besök av elektriker och kan enkelt underhålla och administrera systemet hemifrån – ett effektivt sätt att spara både tid och pengar.

Spara tid och pengar genom fastighetsdrift på distans

Slipp kostsamma besök i dina fastigheter och restid för att lägga lappar i brevlådor eller byta namn i register och på dörrar. Med Skylink Cloud kan du som förvaltare utföra uppdateringar och administration via molnet och kommunicera med de boende, vilket förenklar fastighetsförvaltningen och sparar dig både tid och pengar. 

-Systemet är väldigt modernt och har ett användarvänligt gränssnitt som gör det enkelt att komma igång och ta emot samtal från porttelefonen. Alla klarar av att hantera det, säger Martin Männer.

Signa upp för Skylink Cloud idag – skylink.se/skylink-cloud

Kommentera

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Populärt

Copyright © 2021 Nyhetsreportage.se