Kontakta oss

Fritid

Cykloteket tillhandahåller en fulländad cykelupplevelse

Uppladdad för

den

elcykel

Cykloteket vägleder dig inte bara till att köpa rätt cykel utan tillhandahåller ett komplett upplevelsepaket. I det branschledande sortimentet hittar du allt från vardagscyklar till racer och mountainbikes samt alla tillbehör som kan tänkas behövas.

Här får du även mervärden som livstids servicegaranti på din cykel och ett inbytesprogram för urväxta barncyklar. Naturligtvis erbjuds också ett brett urval elcyklar, ett utmärkt miljövänligt alternativ till kollektivtrafik och onödiga bilköer.

Cykloteket tummar aldrig på kvaliteten och sortimentet består endast av noggrant utvalda branschledande varumärken som Trek, Specialized, Scott, Skeppshult och Gore. Cyklotekets personal har lärt sig att uppskatta kvalitetsprodukter genom sitt eget cyklande, och har alltid detta som utgångspunkt när produkterna väljs ut.

Här finns såväl barncyklar och standardcyklar som racercyklar och mountainbikes. Oavsett om du ska använda cykeln för att skjutsa barn till skolan eller delta i tuffa cykellopp får du samma höga service – allt för att ge dig en fulländad cykelupplevelse.

Elcykeln tar dig fram i ständig medvind

I tider när vi bör undvika kollektivtrafiken vill Max Svanberg, digital marknadschef på Cykloteket, lyfta fram elcykeln som ett positivt alternativ till bil och vanlig cykel.

-Elcykeln har den vanliga cykelns alla fördelar, men är bekvämare. Den är perfekt för dig som får motion på annat sätt och vill slippa komma fram till jobbet svettig. Matkassar, barnstolar eller annan packning är inga problem i uppförsbackarna med elassistans!

Med en elcykel får du en härlig känsla av ständig medvind och lätt nedförsbacke. Cykloteket erbjuder en brett och noga utvalt sortiment av elcyklar från varumärken som Trek, Scott, EcoRide, Specialized och Stromer.

Livstids servicegaranti skapar trogna kunder och längre cykellivslängd

Cyklotekets uppskattade Livstids servicegaranti på samtliga cyklar innebär att du får hjälp med alla efterjusteringar, så länge du äger cykeln. Cykloteket ser alltid till att du blir nöjd genom att fokusera på service och kvalitet.

-Det viktigaste för oss är att erbjuda högklassig service på alla plan. Att vi lever upp till den målsättningen visar sig genom att våra kunder är trogna och återkommer. Vi hänger med under hela cykelns livstid och servar ofta samma cykel under 20 års tid, säger Max Svanberg.

Och det är ingen överdrift att Cyklotekets cykelservice är bäst i branschen. Rune servar än idag cyklar på samma sätt som han gjorde 1984, då han och Michele startade Cykloteket i ett litet garage.

Nätbutik, servicebutik och fysiska butiker kompletterar varandra

Idag har verksamheten utvecklats oerhört och Cykloteket har nätbutik, servicebutik i Stockholms city och fem fysiska butiker i olika delar av Stockholm och i Västerås. Näthandeln är väldigt stor och allt ingår i en enhet. De flesta kunder dyker upp både i de fysiska butikerna och online.

Cykloteket tar cykling så seriöst att de har sitt eget nätmagasin om cykling. Här hittar du inspirerande reportage, tester och träningstips. Läs Cyklopedin digitalt

Passa på att cykla så mycket som möjligt i sommar – det har aldrig varit bättre läge för cykling. Varmt välkommen in och botanisera bland alla produkter i Cyklotekets rekordbreda sortiment eller kolla upp närmaste butik: www.cykloteket.se

Kommentera

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Populärt

Copyright © 2021 Nyhetsreportage.se