Kontakta oss

Fritid

JumboBag – den ultimata inredningsdetaljen för din pool och terrass

Uppladdad för

den

JumboBag är den perfekta beanbagen för både inomhus- och utomhusbruk – byt enkelt fodralet och vips förvandlas poolkudden till en liten loungesoffa. Beanbags R Us är sedan 2014 nordisk generalagent för varumärket JumboBag och erbjuder ett unikt sortiment av beanbags i många olika former, storlekar och färger. Naturligtvis är det ingen slump att de beanbags du ser i Big Brother är från JumboBag – de är helt enkelt bäst. En SwimmingBag från JumboBag är stabil och formar sig efter kroppen, här kan du ligga i timmar och filosofera och sippa på en drink. Till skillnad från många andra beanbags är JumboBags tvättbara. Dessutom utmärker sig JumboBag genom att vara ett miljövänligt varumärke.

Miljöaspekten är en av anledningarna till varför du ska välja beanbags från JumboBag. Kuddarna tillverkas inom EU, men fylls i Sverige, därför transporteras inte massa stora kartonger som till störst del består av luft.

En ovärderlig fördel är också att samtliga stora kuddar från JumboBag har samma storlek, därför är det lätt att byta typ av fodral eller färg för att matcha omgivningen bättre. Många har en SwimmingBag poolkudde på sommaren och byter överdrag till The Original för inomhusbruk på höstkanten.

JumboBag – oslagbart flexibel och mobil

-Din terrasskudde går alldeles utmärkt att flytta in och använda som extrasoffa eller loungekudde. Det är en perfekt kudde att läsa läxor i, det gjorde mina ungar, säger Tony Lann VD på Beanbags R Us.

Från flytande palats till vardaglig plugg- och arbetsplats. Med en JumboBag får du en inredningsdetalj med oslagbar flexibilitet och mobilitet.

Populära SwimmingBag tar poolpartyt till nya höjder

SwimmingBag är den mest populära typen av kudde – det är en lisa för själen att bara flyta runt i den och bara vara. Den är naturligtvis också ett upplyftande inslag på sommarens beach- och poolfester. Materialet i en SwimmingBag har en unik struktur, som i kombination med fyllningen gör den stabil nog för att kunna bära två vuxna.

-När du är klar med din SwimmingBag är det bara att lyfta upp den och vattnet rinner snabbt ut från den. Den är behändig på alla sätt och vis, säger Tony Lann.

The Original och Sunbrella förgyller loungeminglet

En uppstickare bland poolkuddarna är Swimbrella Premium med mjuk vattengenomsläppande PVC på undersidan och Sunbrellatyg på ovansidan. Sunbrellatyget har en mycket hög motståndskraft mot UV- strålning och är extremt vädertålig.

Det har också blivit vanligare med beanbags i uterummet/loungen. Populära The Original funkar lika bra för myskvällen framför TV:n som för minglet på terrassen. När du känner för det byter du fodral och har en poolkudde istället.

I sortimentet finns också yogabollar och roliga uppblåsbara djur. Du syns garanterat på beachen om du flyter runt i en enhörning eller påfågel.

Målet – en beanbag i varje pool

Drömmen för Beanbags R Us är en beanbag i varje pool. 

-Det är en ganska långt dit, men vi är en bra bit på väg. Låt oss kalla det en målsättning så hinner vi snabbare dit, skrattar Tony Lann.

I sommar kan du passa på att hitta lite oväntade platser för din beanbag. Du kommer antagligen ha mer tid för det i år eftersom utlandssemestern lär får vänta. Ta med din beanbag ut i skogen och läs en bok eller sitt på en klippa och njut av solnedgången. Vad du än tar dig för kommer din beanbag att förhöja känslan av ro och tillfredsställelse.

Under årens lopp har Beanbags R Us varit synliga på mässor och fått ett ökat antal återförsäljare, bland andra Swimmingpool.nu, Miami Pool, Ellips pool och Vattenbutiken.

Nu är det lagertömning på pool- och terrasskuddar med upp till halva priset på de sista färgerna från 2019. Snabba dig in att fynda eller välj och vraka ur det spännande ordinarie sortimentet på www.beanbagsrus.se

Kommentera

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Populärt

Copyright © 2021 Nyhetsreportage.se