Kontakta oss

Fritid

Köp er nya Sealine hos TrulyBoating AB

Uppladdad för

den

TrulyBoating Sealine

TrulyBoating har framgångsrikt handlat med begagnade båtar sedan 2016 och fick förra året äran att börja sälja Sealine som underleverantör, något som föll väl ut och sedan juni 2020 är TrulyBoating AB auktoriserad återförsäljare av Sealinebåtar i Sverige. Så oavsett om du bor på Ost- eller Västkusten är det till TrulyBoating ni ska vända er för att beställa er nya Sealine.

TrulyBoating har skapat ett starkt förtroende i båtbranschen genom personlig service, genuint kunnande och uppskattade videopresentationer. Företaget inriktar sig mot större, moderna motorbåtar, men självklart säljs begagnade båtar i alla storlekar.

TrulyBoatings ägare, Adam Isacsson, prioriterar personlig service. Han har hållit på med, och brunnit för, båtar sedan barnsben. Han har som målsättning att hitta rätt typ av båt för kunden utifrån planerat användningssätt och erfarenhetsnivå. Det är också viktig att rätt utrustning finns på båten så att önskvärd nivå av bekvämlighet uppfylls.

– Det är viktigare för mig att kunden köper rätt båt än en dyr båt, säger Adam Isacsson. En nöjd kund är en bra kund och förhoppningsvis återkommande, och jag försöker alltid ge kunden det där lilla extra för att skapa långsiktiga kundrelationer, fortsätter han. Jag är stolt över att representera Sealine då det är ett starkt varumärke med hög kvalitet som dessutom har riktigt fina modeller i sin flotta, som sträcker sig från 33 till 53 fot. Oavsett om man söker en praktisk båt kring 10 meter eller en elegant flybridge cruiser på 17 meter bör man titta på Sealine innan man bestämmer sig, för det är moderna och snygga båtar med hög finish och smarta lösningar – dessutom är det rätt mått på allting från takhöjd till sängar och soffor – båtarnas funktioner är till för att användas.

När man beställer en ny Sealine väljer kunden själv om hen vill hämta den på varvet i norra Tyskland eller få den levererad på lastbil direkt till sin hemmahamn i Sverige.

TrulyBoating guidar dig till den ultimata båten genom videopresentationer och skräddarsydd service

När du köper en ny Sealine av TrulyBoating går ni tillsammans igenom material- och färgval och vilken utrustning som behövs. Om du är osäker på att hantera en större båt så får du gärna en praktisk genomgång ombord. Under ett par timmar går ni igenom din nya båt, både teori och praktiska övningar ingår. Kanske är du exempelvis osäker på att lägga till med båten, då övar ni på det. Med båtar som enda hobby har Adam en djup och bred båtkunskap som är svår att slå.

TrulyBoating är en av de första aktörerna i båtbranschen som började med videopresentationer och har över 1,5 miljoner visningar och över 3000 prenumeranter på Youtube. Videorna visar bland annat genomgångar av båtar och fartfyllda körfilmer filmade ombord eller med drönare. Dessa filmer har visat sig vara väldigt uppskattade av såväl säljare som köpare då de ger en bättre uppfattning av båtens utrymmen och lösningar än vad stillbilder gör. Dessutom lockar filmerna en bredare målgrupp än bara de som letar efter en specifik båt just nu.

Sealine C330 – en prisbelönt familjebåt med smart planlösning och otroligt ljusinsläpp

Om du letar efter en bra familjebåt vill Adam lyfta fram modellen Sealine C330 lite extra. Eftersom den är så enkel att hantera och har få nivåskillnader passar den även äldre par perfekt. Sealine C330 har tillsammans med systermodellen S330 (samma skrov men öppen sittbrunn) vunnit utmärkelsen Bästa Sportscruiser under 45 fot av den välansedda tidningen Motorboat & Yachting.

Sealine C330 har fyra kojer i två hytter och en nedbäddbar dinett så totalt sover 6 personer ombord. Båten är kapellfri och har dörr till skarndäck vid förarplatsen, vilket gör det enkelt att lägga till. Modellen är väldigt ljus och rymlig för sin storlek med en fantastisk salong och ett generöst tilltaget pentry. Tack vare en elektrisk glastaklucka och ett öppningsbart skott akterut suddas gränsen mellan ute och inne ut. På fördäck finns solbädd med fällbar soffa längst fram för att njuta av färden i lugna vatten. Om du väljer dubbla motorer kan valet kompletteras med joystickstyrning. Sealine C330 är dock lätt att hantera oavsett om du väljer en eller två motorer.
LÄNK TILL C330

Känner man att man behöver än mer utrymme ombord så finns storasyster C390 med 6 fasta kojer i tre kabiner och dessutom två stora badrum. Självklart med samma smarta lösning med dörr till skarndäck och öppningsbart skott akterut. C390 har en otrolig volym för sin längd och det är få 40-fotare som erbjuder dessa lösningar – gör ens någon annan det?
LÄNK TILL C390

Sälj din båt genom Västkustens Båtmäklare, TrulyBoating – tidsbesparande, professionellt och tryggt

Dessa är de främsta fördelarna med att låta TrulyBoating sälja din båt:

  • Du får en professionell presentation och representation av din båt.
  • Du får tid över då du slipper lägga tid på annonsering, korrespondens, visningar och så vidare.
  • Du gör objektet tillgängligt för en större marknad tack vare finansieringslösningar och möjlighet till inbytesbåt.
  • Det är tryggt för både köpare och säljare att en objektiv utomstående part hanterar kontrakt och betalningsförfarande, givetvis med ett klientmedelskonto.

Efter att ha tittat på båten kommer ni gemensamt fram till ett marknadsmässigt pris. Ett kontrakt som reglerar överenskommet arvode och försäljningsuppdragets längd och exklusivitet upprättas och TrulyBoating får ensamrätt till försäljningsuppdraget.

TrulyBoating fixar allt från videoproduktion till finansiering

Ett par dagar senare finns ett färdigt utkast på båtens annons, komplett med bildgalleri och en film. Efter godkännande av uppdragsgivaren läggs annonsen ut på annonssajter i Sverige och utlandet, YoutubeInstagram, Facebook och såklart på hemsidan. En nyckel överlämnas till mäklaren så det finns möjlighet att visa båten för spekulanter. TrulyBoating tar hand om alla intressenter och sköter telefonsamtal och e-post, visningar, kontraktsskrivning, finansiering och så vidare hela vägen fram till överlämnandet av båten. Det är dock säljaren som får bestämma till vilken kund och till vilket pris båten får säljas.

Ser du fram emot att njuta av sommaren i en sprillans ny Sealine, en komplett semesterbåt för en lång säsong även i vårt nordiska klimat, är du sugen på att byta upp dig eller vill du inget hellre än att bli av med din gamla båt medan du själv fokuserar på annat? Varmt välkommen till TrulyBoating för att sälja båten, köpa en Sealine eller välja mellan alla fina begagnade objekt: trulyboating.se

Kommentera

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Populärt

Copyright © 2021 Nyhetsreportage.se