Kontakta oss

Fritid

SeaSea är bäst på båttillbehör – med kunden och miljön i fokus

Uppladdad för

den

SeaSea är stolta över att vara Nordens ledande butikskedja för båttillbehör. Här hittar du alla tillbehör du behöver till din fritidsbåt, oavsett om det är en jolle eller en stor motor- eller segelbåt. SeaSea erbjuder drygt 12 000 produkter från starka varumärken och i varuhuset i Strömstad finns 7 500 artiklar. SeaSea har branschens bredaste sortiment och utmärker sig genom att alltid ta hänsyn till kundens unika behov – därmed skapas nöjda kunder i långa loppet. Nu kan du som tillhör en riskgrupp ta emot varan och betala utanför butiken. För att minska risken för smittspridning kan du också välja hemleverans till samma pris som leverans till ombud.

Eftersom människor kommer att tillbringa sommaren i Sverige har SeaSea extra mycket att göra. Företagets främsta målsättning – nöjda kunder – uppnås genom att ge alla kunder den tid som behövs för att kunna välja rätt produkt. Det handlar om att skapa förtroende och bygga tillit. Dina behov analyseras för att du ska erbjudas en produkt som är så bra som möjligt.

Nöjda kunder skapas genom gedigen personalutbildning och lyhördhet

-Jag försöker alltid tänka på att behandla kunden som jag själv vill bli behandlad. Att bara pracka på en kund första bästa produkt skapar inget förtroende. En kund som analyseras och får hjälp att välja rätt produkt återkommer i framtiden, säger Andreas Böhn, säljare på SeaSea Megastore i Strömstad.

Och det krävs mycket för att kunna leva upp till nöjda kunder på SeaSea. Bara i butiken i Strömstad finns det 7 500 produkter totalt och personalen måste kunna alla dessa. Följaktligen har SeaSea branschens bästa utbildning, som hålls i Stockholm ett par dagar varje år. Då får personalen träffa och prata med leverantörerna och alla nya produkter gås igenom.

Trygghet genom prisgaranti och 30 dagars öppet köp

Ytterligare en trygghet för kunden är att prisgaranti gäller samtliga produkter med symbolen PRISGARANTI. Hittar du samma vara till lägre pris hos någon lokal konkurrent får du samma pris hos SeaSea. Ta med en annons eller annat som visar att varan säljs till lägre pris. Förutom det lägre priset får du en kompensation på 10% av mellanskillnaden. Har du redan köpt varan hos SeaSea gäller prisgarantin i 7 dagar mot uppvisande av originalkvitto. Prisgaranti gäller inte vid jämförelse med produkter köpta via postorder eller internet. Seasea tillämpar generellt 30 dagar öppet köp.

SeaSea Strömstad

På SeaSea i Strömstad erbjuds fullsortiment, fina erbjudanden och inspiration

SeaSea i Strömstad är en Megastore, ett varuhus där du finner fullsortiment av alla båttillbehör. För att visa på den oerhörda bredden ges här exempel på några av de tillbehör som erbjuds: batterier, båtvård, inredning, gummibåt, segling och vattensport och stereo & TV. SeaSeas butiker heter Partnerstore och har ett noga utvalt sortiment. Service point har ett utvalt sortiment och snabba leveranser av övrigt sortiment. Självklart finner du samma djupa kunskap och fina erbjudanden var du än vänder dig. Förutom alla båtartiklar bjuds det även på mängder av inspiration, råd och tips för ett roligare båtliv.

Undvik onödiga miljöföroreningar genom rätt bottenfärg och rätt tvättmedel

Personalens kunskap är mycket viktig eftersom det många gånger handlar om att välja rätt produkt för att skona miljön. Exempelvis är det viktigt att välja rätt bottenfärg, väljer du fel sort kan båten växa igen undertill av snäckor och alger. Detta medför att båten går tungt och drar en massa diesel och orsakar onödiga skadliga föroreningar. Även rätt tvättmedel är viktigt ur miljösynpunkt.

-Rådgör med oss så att du gör bästa möjliga val för miljön. Vi tänker alltid på att skona miljön så långt det går och råder kunden att inte använda plastpåsar, säger Andreas Böhn.

Miljömedvetenheten har ökat ytterligare ett snäpp genom vetskapen om de positiva effekter covid-19 haft på miljön. Naturligtvis har SeaSea anpassat situationen överlag på bästa sätt så att kunder och personal ska känna sig så säkra som möjligt. Exempelvis kan riskgrupper på grund av tiderna nu få varan och betala utanför butiken. För att minska risken för smittspridning så kan du även välja hemleverans till samma pris som leverans till ombud. Det är också möjligt att boka produkten på nätet och få support och rådgivning i butiken.

Varmt välkommen att vägledas till rätt val i SeaSea Megastore på Torskholmen i Strömstad eller välj och vraka mellan alla våra produkter på webshopen: www.seasea.se. Tänk på att om produkten du söker inte finns på hemsidan så fixar personalen fram den till dig ändå. Allt för att du som kund ska bli nöjd.

Kommentera

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Populärt

Copyright © 2021 Nyhetsreportage.se