Kontakta oss

Resor

Satsa på en säkrad semester i år – med solceller och den svenska allemansrätten klarar du stängda campingplatser

Uppladdad för

den

När du hyr en husbil av TJ Husbil & Fritid är förhoppningen att du ska få en angenäm och bekymmersfri semester. Husbilarna är moderna och står klara att ta med dig och din familj på en oförglömlig semester. TJ Husbil & Fritid AB grundades 2012 och är idag en av de större aktörerna inom husbilsuthyrning.

Som kund kan du känna dig fullkomligt trygg – TJ Husbil & Fritid är en registrerad uthyrare med uthyrningstillstånd från Transportstyrelsen och den särskilda hyrbilsförsäkringen som krävs för att hyra ut. Företaget utmärker sig genom att vara tillgängliga och flexibla med tider året runt. Dessutom är dina husdjur välkomna, vilket inte är självklart när du hyr husbil. Bestämmer du dig senare för att köpa en husbil av TJ Husbil & Fritid får du dra av hyreskostnaden.

En viktig målsättning för TJ Husbil & Fritid är att vara så transparenta som möjligt med all information, det gäller allt ifrån hyrespriser till tillvalspriser. Inga dolda avgifter tillkommer i någon minimal finstilt text och kunderna ser alltid vilka husbilar som är tillgängliga. Hög servicegrad är också A och O för företaget. Telefonjouren är öppen 24 timmar om dygnet för dig som hyr, du får alltid tag på någon och kan därmed känna dig fullkomligt trygg.

Allt för en superbekväm semester – välj full utrustning och slipp städningen

De flesta husbilarna är från 2018 och naturligtvis helförsäkrade. I bilarna finns det köksutrustning för samma antal personer som det finns bäddar. I hyran ingår även gasol till kylskåp och spis samt värme/varmvatten. Vill du ha en riktigt bekväm semester kan du även köpa till annan utrustning, såsom sängkläder och campingmöbler. Önskar du slippa arbetet med att städa bilen innan återlämnandet går det utmärkt att beställa jobbet av TJ Husbil & Fritid.

Det finns även husbilar med dragkrok för dig med till exempel hästsläp eller tävlingsbil. Cykelställ finns på alla bilar.

Njut av en semester med ditt husdjur och ta tillvara på friheten med solceller och allemansrätt

Det är tämligen unikt att husdjur tillåts i de flesta av husbilarna, förutom några som hålls allergifria.

-Många har problem med vad de ska göra med hunden när de ska iväg på husbilssemester eftersom ganska få uthyrare tillåter husdjur. Här är husdjur lika välkomna som människor, säger Josef Mattsson, som driver TJ Husbil & Fritid tillsammans med Tomas Ågren.

En särskild fördel i smittspridningstider är att TJ Husbil & Fritid nyttjar solceller så att inte el behövs om campingarna är stängda på grund av social distansering. Solceller i kombination med den svenska allemansrätten innebär att det går att ha en bra semester i Sverige ändå. Så satsa på en säkrad semester med solceller i år.

Funderar ni på att köpa husbil – prova med fördel på husbilslivet innan och få hyran avdragen vid eventuellt köp

TJ Husbil & Fritid drar av hela hyresbeloppet om du först hyr, och sedan vill köpa någon av husbilarna. Avdraget gäller hela hyresbeloppet upp till 2 veckors hyra om du väljer att köpa en husbil inom 6 månader från hyrestillfället.

Har du hyrt husbil flera gånger inom en sexmånadersperiod före köpet dras den dyraste hyran av, dock max 2 veckors hyra. Kostnader för försäkringar och skadeersättningar dras inte av, men övriga tillvalsprodukter och tjänster får tillgodoräknas vid köp.

TJ Edition garanterar en viss nivå på utrustningen

Alla bilar som specificeras med TJ Edition har minst följande utrustning:

  • Lackerad stötfångare
  • Solpanel
  • Vinterpaket med isolerad trapp, isolerade och uppvärmda avloppsslangar och uppvärmd avloppstömning.
  • Cykelställ för 4 cyklar
  • Markis
  • Backkamera
  • Största tillgängliga motoralternativ

Samtliga husbilar till försäljning är funktionstestade och besiktigade, dessutom får du alltid täthetsgarantier på husbilar som är max 6 år gamla. Garanti lämnas alltid från den dagen du köper bilen och inte – som i många fall – den dagen bilen lämnar bilfabriken.

-En husbil går att klara sig i som enda bostad. Vi har duschkabin och samtliga bekvämligheter som behövs för hemtrevnad i våra husbilar. Ett tips är att testa på husbilslivet genom att hyra innan du köper, säger Josef Mattsson. Passa på att testa husbilslivet i Sverige i år. För att läsa mer och boka en av alla bekväma och moderna husbilar är du välkommen hit: www.tjfritid.se

Kommentera

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Populärt

Copyright © 2021 Nyhetsreportage.se