Kontakta oss

Resor

Portugolf skräddarsyr golfresor åt golfgänget som vill bo tillsammans och spela golf i toppklass

Uppladdad för

den

portugal golf

Portugolf är en golfresebyrå som enbart inriktar sig på Portugal, därför får du som kund tillgång till de bästa skräddarsydda uppläggen utifrån just dina behov. På www.golfganget.nu erbjuds resmål som passar det större golfgänget särskilt bra. Destinationerna Praia D’el Rey, Dunas Suites, Pestana Gramacho och Amendoeira är särskilt lämpliga för golfgängen med sina stora villor och sviter att ha roligt tillsammans i. Portugal har flera gånger om utsetts till världens bästa golfland med sitt gynnsamma klimat och banor som håller högsta nivå för att kunna stå sig i konkurrensen.

Vare sig du vill åka iväg på en långweekend med dina bästa vänner eller golfbekanta erbjuder Portugolf flera alternativ som passar extra bra för att hålla samman det större gänget. Här bor du högklassigt alldeles vid golfbanan och spelar på några av Europas bästa golfbanor.Kanske vill du som företagare bjuda dina anställda på något extra som förstärker sammanhållningen. Portugolf skräddarsyr resan efter dina önskemål och tar sig den tid som krävs för att ta fram den ultimata golfresan. Kontaktnätverket på destinationerna är brett och sträcker sig från biluthyrare och transferföretag till restauranger och barer.

Portugal har utsetts till världens bästa golfland fem år i rad

Portugal rankas högt i golfvärlden och utsågs 2018 för femte  året i rad till världens bästa golfland av World Golf Awards. Dessutom har den internationella golforganisationen IAGTO korat Algarve som världens bästa golfdestination inför år 2020.

– Att kvaliteten på Portugals golfbanor överlag är väldigt hög har delvis med det gynnsamma klimatet att göra, men det är även en naturlig följd av den höga konkurrensen i landet. Det finns helt enkelt så många bra golfbanor att folk inte skulle komma om man inte kan erbjuda en riktigt bra golfupplevelse, säger Peter Åkesson, ansvarig på Portugolf.

Praia D’el Rey – en av Europas bästa golfanläggningar med atlantvyer och närhet till Lissabon

Praia del Rey klassas av många som en av Europas bästa golfanläggningar. Läget norr om Lissabon innebär mycket goda flygförbindelser med Sverige.

Här bor golfgänget i stora villor med egen pool, townhouse med havsutsikt eller lyxiga Marriott Hotel med en härlig frukostbuffé. Destinationen passar perfekt för golfgäng på 4-6 personer och kan ta emot gäng på upp till 30 personer, som då kan bo i flera villor med bibehållen sammanhållning. Golf spelas på toppbanorna Praia Del Rey och West Cliffs, men i närheten finns ytterligare tre golfbanor.

Dunas Suites lockar golfgänget med jättesviten och tre banor i toppklass

Dunas Suites är en favorit tack vare sitt läge alldeles vid stranden Praia dos Salgados och närheten till turistpärlan Albufeira. Sviten på 180 kvadratmeter välkomnar golfgänget med sina 6 bäddar, 3 sovrum, 3 badrum och  balkong. Boendet ligger endast 400 meter från golfbanan Salgados golf. Lägg till havsutsikt och få din fulländade golfresa. Här ingår golf på tre banor och ni flyger till Faro. I området finns drygt tio restauranger.

Amendoeira Golf Resort har suveräna golfbanor och extraordinär service

Amendoeira Golf Resort är en högklassig golfanläggning  cirka 45 min transfer väster om flygplatsen Faro på Algarvekusten. Närmaste by är Alcantarilha cirka 1,5 km bort. Här bor ni i villa med egen pool eller townhouse och spelar fri golf på två högklassiga 18-hålsbanor: Faldo course och O´Connor course.

På området finns en mindre livsmedelsbutik och faciliteter som tennisbana, gym och shuttle service. Vid tillgång ingår även golfbil/vagn för era rundor och före rundorna ingår tid på rangen. Här prioriteras högsta möjliga service och en bra träningsanläggning finns på området.

– Vi har valt våra samarbeten med omsorg. Ett viktigt syfte är att alla anläggningar ska vara så bra att de rekommenderas vidare så att ännu fler får uppleva allt det fina som Portugal har att erbjuda, säger Peter Åkesson.

Kommentera

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Populärt

Copyright © 2021 Nyhetsreportage.se