Kontakta oss

Hus & hem

Minimera dålig lukt med storsäljaren Odörfällan och håll olyckan borta med ett säkert brunnslock

Uppladdad för

den

Kemfilter brunnslock

Sedan 1981 har Kemfilter AB skapat ren luft både inomhus och utomhus. Storsäljaren Odörfällan är framtagen för alla som behöver få bort dålig lukt från trekammarbrunnar, torrdass, egna avloppsanläggningar och dylikt. Odörfällan innehåller aktivt specialkol och fästs på utgående avluftningsrör från avlopp eller fettavskiljare. 2003 kom den unika produkten ut på konsumentmarknaden och sedan lanseringen har över 26 000 Odörfällan sålt över hela landet. För att förhindra tragiska olyckor är det sedan januari 2018 lag på att ha säkra och lätta lock på alla brunnar. Kemfilter erbjuder godkända brunnslock i många olika storlekar, naturligtvis kan du välja att utrusta dem med Odörfällan.

Odörfällans framgångar ligger i produktens enkelhet. Den är lätt att montera, i stort sett behövs bara en skruvdragare. Allt är rent mekaniskt, ingen el är inblandad, vilket innebär färre tekniska problem.

Kjell Persson, VD på Kemfilter, skapade Odörfällan när han själv ville få bort ofräsch lukt från sin trekammarbrunn. Ryktet spred sig snabbt i närområdet och sedan vidare ut i landet. Idag säljs tusentals produkter varje år via egna webbshopen och VVS-grossister. De flersta VVS-återförsäljare erbjuder Kemfilters produkter, bland andra Dahl, Ahlsell, Bad & Värme, Avloppscenter och Comfortbutikerna. Kemfilter är ensam herre på täppan med att erbjuda en produkt av detta slag. Odörfällans livslängd varierar beroende på antal personer i hushållet, hur aggressiva gaserna är och hastigheten genom filtret. En del fällor har suttit hela 10-12 år.

Kemfilter – med den ultimata servicenivån och ren luft som affärsidé

Kemfilter är alltid noga med att hålla hög servicenivå så att produkterna ska hålla längsta möjliga tid. Kontinuerlig service och analyser utförs på produkterna på anläggningarna så att mediat ska kunna bytas ut i rätt tid, vilket medför att kostnaderna hålls nere för kunden. ​Med hjälp av elektronisk utrustning utförs även kvalitetsmätningar på luften så att du ska kunna försäkra dig om att luften håller dina uppsatta kvalitetskrav.

Idag vänder sig Kemfilter också till stor del mot privatpersoner och kommuner. Företagets starka sida är gasfiltrering. 2021 blir Kemfilter 40 år och som kund kan du känna dig fullkomligt säker på att erbjudas ett rakt igenom professionellt och välbeprövat koncept.

– Ren luft är vår enkla afflärsidé. Sedan 1981 har vi renat en mängd olika miljöer från industrier och sjukhus till skolor, restauranger och muséer. Vi har allt från små mobila luftrenare till specialdesignade kemfilterlösningar för krävande miljöer som industrier, säger Kjell Persson.

Förhindra allvarliga olyckor med ett låsbart brunnslock

Kemfilter erbjuder också ett komplett sortiment av lätta och säkra brunnslock. Det sker många tragiska olyckor med dödlig utgång på grund av oskyddade vatten- och slambrunnar. Ofta är det barn som drabbas, men även äldre och djur har ramlat ner och förolyckats. Ett lock har tagits av, ibland för att utföra ett arbete, och sedan har man glömt att lägga på locket igen. Många olyckor har kunnat förhindras om det funnits låsbara lock ovanpå brunnsöppningarna. Sedan januari 2018 är det dessutom lag på att ha säkra och lätta lock på sina brunnar.

Kemfilter erbjuder brunnslock med följande diameter i millimeter:

Ø350

Ø450 

Ø550

Ø650 (den vanligaste storleken på marknaden idag)

Ø750

Ø850

Ø950

Ø1050 

Ø1150 

Ø1250 

Utrusta ditt brunnslock med Odörfällan för bästa möjliga resultat

Locken är tillverkade av handupplagd glasfiber, vilket ger locket en extra lång livslängd. Brunnslocket levereras tillsammans med en lättmonterad låsbygel samt ett godkänt tresiffrigt kombinationslås. Detta innebär att slamtömmare kan tömma brunnen även när du inte är hemma.

Brunnslocken kan utrustas med Odörfällan och isåfall utrustas även brunnslocket med en tätningslist för bästa effekt. Om du har en mätarbrunn eller pumpbrunn finns möjlighet till isolering av brunnslocket.  

Först ska du mäta brunnens yttermått och notera om den är av plast eller betong. Vid beställning ska du välja den lockstorlek som ligger närmast över din brunns yttermått. Det är fri returrätt på alla Kemfilters brunnslock.

Vill du också hålla olyckan borta med ett säkert brunnslock samtidigt som du minimerar otrevliga odörer med Odörfällan? Då är du varmt välkommen att läsa mer och beställa här: www.kemfilter.se

Kommentera

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Populärt

Copyright © 2021 Nyhetsreportage.se