Kontakta oss

Ekonomi

Förmånscykel – spara tid och pengar samtidigt som dina anställda får bättre hälsa och total trygghet

Uppladdad för

den

förmånscykel

Cykloteket Förmånscykel är en tjänst som ger dig och dina anställda en fulländad cykelupplevelse och minimerar företagets administration och kostnader genom en smidig digitaliserad hantering. Cykloteket vägleder dig inte bara till att köpa rätt cykel utan tillhandahåller ett komplett upplevelsepaket. Här får du även mervärden som fullvärdesförsäkring med låg självrisk, låst ränta och rak avskrivning. Cykloteket Förmånscykel är ekonomiskt, smidigt och tryggt – ett svårslaget och framgångsrikt företagskoncept som utvecklats i ständig dialog med kunderna.

Idag är Cykloteket en av branschens ledande aktörer inom allt från el- och urbancyklar till racers och mountainbikes från ledande varumärken som Trek, Scott och Skeppshult. Cykloteket har bedrivit cykelhandel sedan 1984 och under en lång tid jobbat med företagscyklar. Det handlar dels om försäljning av rena tjänstecyklar till exempelvis hemtjänst och budfirmor som vill profilera sig, dels om förmånscyklar som även kan användas privat och baseras på ett avtal mellan företaget och Cykloteket. Erfarenheten och kompetensen säkerställer en fulländad cykelupplevelse från specialanpassat erbjudande till servicegaranti.

Cykloteket Förmånscykel – spara tid och pengar samtidigt som du främjar miljön och hjärnkapaciteten

– Vi skräddarsyr tillsammans ett erbjudande till dina medarbetare. Det är oerhört fördelaktigt för hela organisationen att erbjuda sina anställda personalcykel. Att cykla är bra för hälsan och miljön och du slipper trängas i kollektivtrafiken eller slösa tid i bilköer, säger Ted Kottulinsky, Cyklotekets VD.

Arbetsplatsen blir mer attraktiv och cyklingen i sig förbättrar vardagen för alla anställda som nyttjar erbjudandet. Dessutom fungerar hjärnan bättre efter fysisk aktivitet, därmed gynnas faktiskt företagets resultat av att anställda cyklar till jobbet.

Vid överenskommet köp skapas en order och du får en inköpslänk direkt till webshopen så att ditt företag belastas så lite som möjligt. För att undvika onödigt arbete vid deklaration varje år skickas även en fil med rätt förmånsvärde och alla andra uppgifter uträknade. Denna administrativa service utmärker Cykloteket starkt gentemot konkurrenterna.

Total trygghet med fullvärdesförsäkring, fast ränta och restvärde på 10 %

För att både arbetsgivare och anställda ska känna sig trygga erbjuder Cykloteket en unik fullvärdesförsäkring utan åldersavdrag och med låg självrisk. Många aktörer hänvisar till den anställdes hemförsäkring, vilket oftast resulterar i en högre månadskostnad och ersättning som inte täcker dyrare kostnader för till exempel elcyklar. För att slippa eventuella obehag inkluderar 99 % av kunderna Cyklotekets försäkring.

Dessutom är räntan fast under hela hyresperioden på 36 månader och upplägget helt kostnadsneutralt för arbetsgivaren. För att de anställda ska känna sig extra trygga kan cykeln köpas ut till ett fast restvärde på 10 %. Du sparar in 20-30 % via ett bruttolöneavdrag och nettoeffekten blir att 4-6000 kronor sparas även om du köper ut cykeln på slutet. Det går även alldeles utmärkt att teckna ett nytt avtal när tiden löper ut eller lämna tillbaka cykeln.

Tillgänglighet och komfort i världsklass med rikstäckande service och mobila team

Andra starka konkurrensfördelar är att hela sortimentet ingår och att du kan få cykeln levererad inom hela Sverige. Cykloteket är ensamma i branschen om sin rikstäckande service, om inte fysiska butiker finns att tillgå på orten finns servicepartners med garanterat lika hög servicenivå.

– Cykloteket är med hela vägen från första mötet då erbjudandet utformas till en fortsatt löpande kontakt med förstklassig service. För att spara tid kan vårt mobila team komma till din arbetsplats och utföra flertalet av sina tjänster, såsom vår- och höstservice, trafiksäkerhetsgenomgång och en individuellt anpassad inställning av din cykel, säger Ted Kottulinsky.

Cykloteket erbjuder cyklar som passar för alla ändamål – oavsett om det är en företagscykel för stadsbruk eller en hälsofrämjande personalcykel för landsvägar och skogsstigar. Du får hjälp att hitta en skräddarsydd cykel och tillbehör i butik eller över telefon.

Kommentera

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Populärt

Copyright © 2021 Nyhetsreportage.se