Kontakta oss

Ekonomi

Guldcentrum – Investeringar i guld är nu viktigare än någonsin

Uppladdad för

den

På Guldcentrum, ett av Sveriges väletablerade bolag inom handel med guldmynt och guldtackor, har man konstaterat en stor ökning i efterfrågan på guldet det senaste året, berättar vd:n Monadel Tayeh.
En tydlig koppling kan ses mellan efterfrågan och det oroliga världsläget, som fått fler människor att förstå värdet i att äga fysiskt guld.

Här är de bästa anledningarna till att investera i guld idag:

  • Investerare dras till guld eftersom guldpriserna ständigt ökar med tiden. De senaste 20 åren har guldets haft en värdeökning på 8,91% årligen.
  • När den globala ekonomin fortsätter att utvecklas ökar efterfrågan på guld i tackor, mynt, smycken och andra industrier snabbt.
  • Finansiella rådgivare rekommenderar att man har minst 10-20% av sin investeringsportfölj i guld, för att balansera mot mer riskfyllda investeringar.
  • När USD faller, ökar värdet på andra valutor, som guld. Och när investerare tappar förtroendet för USD, vänder de sig till andra säkra alternativ såsom guld, vilket driver upp guldpriset ännu mer.
  • Guld accepteras allmänt, vilket gör det till den perfekta formen av nödpengar. Du kan handla eller sälja dina guldtackor, mynt eller smycken var du än är i världen.
En bild som visar text
Automatiskt genererad beskrivning
  • Vid en inflation är guld en försäkring. Historiskt sett tenderar guldpriserna att utvecklas bättre än nationella valutor i helhet, särskilt när fiatvalutan (bl.a USD brittiska pundet, euron) sjunker i värde.
  • Många människor försöker ofta lagra guld som en slags förmögenhetsförsäkring under en geopolitisk kris; eftersom guld har visat sig överträffa andra investeringar under sådana tider. Enligt flera studier är guld den bästa tillgången att äga för att skydda sig mot en potentiell marknadskrasch.

Guldcentrum hjälper er med en fri konsultation samt rådgivning om guldinvesteringar. Ni kan beställa guldtackor via hemsidan eller köpa i deras fysiska butik som är belägen i centrala Malmö.

Kommentera

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Populärt

Copyright © 2021 Nyhetsreportage.se