Kontakta oss

Ekonomi

Gör det enklare att leva hållbart och hälsosamt – bli en del av succéprojektet Natural Shop

Uppladdad för

den

Natural Shop skapar ett hälsosammare Sverige genom väl utvalda kosttillskott. Mottagandet har varit fantastiskt sedan webshopen naturalshop.se lanserades för 2,5 månader sedan. Under andra månaden ökade omsättningen med hela 29 %. Nu har du chans att stödja projektet och bli aktiv delägare genom crowdfunding. Var med och skapa en bättre värld, samtidigt som du får presentkort och fina erbjudanden.

Nu bjuds du in att bli delägare i Natural Shop – en unik möjlighet att vara med och påverka företagets utveckling i ett tidigt skede. Förutom att du får vara med och påverka framtiden får du presentkort och blir VIP-kund med rabatter på allt till och med 2021. En weekendkickoff kommer också att arrangeras och förväntas bli mycket populär. Där kommer deltagarna få träffa Natural Shops personal och expertrådet. Föreläsningar, aktiviteter och workshops kommer att hållas, allt för att skapa mervärde för delägare och kunder.

Gemenskap och förändringstro gör det enklare att skapa en mer hållbar värld

– Det handlar om att skapa gemenskap och ju fler delägare desto lättare skapas positiva förändringar. Vi vill få människor att må bättre och bidra till en hälsosammare värld. Det är tron på hälsa och positiv förändring som är den stora drivkraften bakom Natural Shop och därför ser vi väldigt ljust på framtiden, säger Robin Grannesberger, COO (chief operating officer) för Natural Shop.

Robin Grannesberger älskar att få fler människor att leva ett sundare liv. Han har åtta års erfarenhet av digital marknadsföring och det är han som får Natural Shop att expandera och utvecklas.

Kundens bästa i fokus – expertråd garanterar högsta kvalitet och gör valet enkelt

Hittills har Natural Shop skapat ett hälsosammare Sverige med hjälp av en liten budget. Kapitalet som kommer in genom crowdfundingen kommer att gå till att utveckla hemsidan och bredda och utveckla produktutbudet – 60 % läggs på tillväxt och marknadsföring, 20 % på lager och varumärken och 20 % på teknisk utveckling.

naturalshop.se hittar du kosttillskott i form av exempelvis näringspulver, vitaminer & mineraler och proteiner från varumärken som Elexir Pharma och Holistic. Produkterna som erbjuds är naturliga och de bästa möjliga för att tillgodose dina behov. Kundens bästa är i fokus. Hösten 2020 lanseras även naturliga och ekologiska hudvårdsprodukter.

Ingen ska behöva läsa igenom obegripliga innehållsförteckningar – valet ska vara enkelt. Natural Shop föddes med målsättningen att endast erbjuder noga utvalda hälsosamma produkter av högsta kvalitet. Detta garanteras eftersom alla produkter är utvalda av ett expertråd, bestående bland annat av en doktor i immunologi, en läkare och en hudterapeut.

Vill du också bidra till att göra det enklare att leva hållbart och hälsosamt? Varmt välkommen att bli en del av framgångskonceptet här: www.fundedbyme.com/naturalshop

Kommentera

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Populärt

Copyright © 2021 Nyhetsreportage.se