Kontakta oss

Ekonomi

Bli en del av succéprojektet Ekoappen och bidra till en mer hållbar värld

Uppladdad för

den

Ekoappen

Ekoappen ska förändra världen och målsättningen är att skapa världens mest använda hållbarhetsapp. Snart släpps Ekoappen 2.0 med fantastiska nyheter som skapar mervärde för både användare och företag. Appens grundare vill inspirera människor till att välja naturligt, ekologiskt och hållbart. Nu kan du stödja projektet och vara med om att skapa en mer hållbar värld, samtidigt som du får fina gåvor tillbaka.

– Vår crowdfunding på FundedByMe.com har redan gjort succé och vi är snart uppe i en miljon insamlade kronor. På bara några dygn nådde vi 100 procent. Intresset är oerhört stort och väldigt många vill vara med och skapa en bättre värld, säger Ninnie Wikström, grundare/VD på Ekoappen.

Ekoappen listar idag över 180 noga utvalda ekologiska företag och har över 12 000 nedladdningar, men tusentals fler ska det bli. Genom att gå med i crowdfundingen är du med och bidrar till en mer hållbar värld, samtidigt som du får du något tillbaka på både kort och lång sikt. Alla som deltar i crowdfundingen får fina presenter och bonusar, och på längre sikt kommer även utdelningar att ske. Viktigast av allt är att du känner att du är delaktig på riktigt i att skapa en mer hållbar värld.

Ekoappen gör det lättare att leva ekologiskt  

– Vi kommer att synas och höras överallt. Det ska vara roligt och lärorikt att leva hållbart, därför kommer vi inte med pekpinnar utan vi vill inspirera och uppmuntra istället.
I Ekoappen kan nybörjaren lära sig allt från början och ekoproffset kan lära sig ännu mer. Alla människor har nytta av appen, säger Ninnie Wikström.

Den nya versionen av Ekoappen har utvecklats en hel del och kommer innehålla dagliga rabatter och erbjudanden, hälsoquiz med fina priser och appen kommer alltid att ligga i framkant med ekologiska nyheter. Här tar du del av ämneskunniga experter och läkare, recept och artiklar med senaste forskningen inom hälsa och hållbarhet.

Ekoappen är gratis att använda och målet är att lanseras ute i världen inom två år, med början i Tyskland. Det är en stor bredd på företagen som medverkar. Naturligtvis är det många second hand-affärer och ekobutiker, men även mäklare och frisörer är listade.

Ett riktigt stjärnteam

Ekoappens grundare Ninnie Wikström är en driven ekoentreprenör som ständigt har nya idéer om hur man kan skapa en grönare värld. Hon är utbildad hälsocoach och har tidigare drivit en ekobutik med mestadels hudvård, kosttillskott och super foods.

För övrigt består succéteamet av Daniel Ehdin, koncernchef för börsnoterade Scandinavian Health Innovations AB, Sanna Ehdin, Sveriges ledande hälsoprofil, föreläsare och författare till 15 böcker som sålt i en miljon exemplar, samt Robin Grannesberger, digital marknadschef på Dr Sannas AB. Tack vare alla samarbetsparters kommer Ekoappen att nå ut till hundratusentals medvetna konsumenter varje dag.

Som en del av Ekoappen hjälper du till att reducera ditt eget och andras ekologiska fotavtryck, samtidigt som du möjliggör färdigställandet av de nya tekniska plattformarna Ekoappen och ekoappen.se. Med din hjälp kommer Ekoappen att ta en ordentlig position på både på den svenska och den internationella marknaden.

Bli en miljöhjälte du också. Här går du in för att vara med när framgångsprojektet Ekoappen sprider sig över världen, samtidigt som du kommer ha kul och lära dig allt om att leva hållbart.

Kommentera

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Populärt

Copyright © 2021 Nyhetsreportage.se