Kontakta oss

Hus & hem

Lågenergidiskpulvret med oslagbar diskeffekt gör rent både maskin och disk varje gång

Uppladdad för

den

Weba Special

WEBA Special är Sveriges enda lågenergidiskmedel och har dessutom bevisats vara det mest effektiva. WEBA Special är också unika i Sverige med att garantera renheten. Till skillnad från vanliga disktabletter rengör WEBA Special både maskin och disk, utan att lämna kvar den sedvanliga kemikaliehinnan. Sedan 1948 har WEBA försett mejeribranschen med sitt miljövänliga diskmedel, och de 15 senaste åren har konsumenterna fått ta del av det högeffektiva diskmedlet.

– Kunderna uppskattar vårt diskmedel väldigt mycket och försäljningen går jättebra. Nätbutiken är vår största försäljningskanal, och vi har mycket butiksförsäljning i Halland, men även på andra ställen i Sverige, som till exempel Ica Kvantum Focus i Göteborg. Kunderna har helt enkelt stött på butikshandlaren och bett honom att ta in WEBA Special diskpulver. Vi har till och med nätkunder från Danmark och Finland, vilket visar att vårt goda rykte spridit sig eftersom vi inte gör PR utanför Sverige, säger Sverker Paulson, en av WEBA Specials ägare.

En testcykel för diskmedelsproducenter sattes ihop på slutet av 1980-talet, under ledning av SMR (Svenska Mejeriernas Riksförening numera LRF-mjölk Bra Kemråd). WEBA utmärkte sig starkt genom att ha högre effekt på 30 grader än vad konkurrenterna hade på 50 grader.  Testerna har genomförts under extrema förhållanden där WEBA erhållit högsta poäng år efter år. I fältförsök har man påvisat en energibesparing på 50 procent.

WEBA Special gör rent både maskin och diskgods utan att lämna kvar kemikaliehinna

Vanliga diskmaskinstabletter gör skenbart rent. En disktablett av typen all-in-one måste nämligen ligga kvar i maskinen under hela diskcykeln, vilket innebär att ditt diskgods aldrig blir sköljt med rent vatten. Resultatet blir en disk som ser skinande blank ut, men i själva verket är det en hinna av kemikalier som skapar blänket. WEBA Special gör rent på riktigt och dessutom behöver du inte köpa separata produkter till disk och maskin.

De disktabletter som vinner diskmedelstester i olika konsumentforum är de som ger den mest skinande disken, men blank innebär inte ren utan förmodligen att extra mycket diskmedelsrester sitter kvar på disken. Och diskmedelsresterna sitter inte enbart på diskgodset utan i hela diskmaskinen. Diskmedelsrester består av kemikalier, inte särskilt fräscht.

Vill du också testa ett miljösmart högeffektivt diskmedelspulver, som gör rent både maskin och disk på riktigt, så är du välkommen till WEBA Special.

Kommentera

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Populärt

Copyright © 2021 Nyhetsreportage.se