Kontakta oss

Hus & hem

Jacopoolen andas exklusivitet, kvalitet och flexibilitet

Uppladdad för

den

Det lyser kvalitet av Jacopoolen och din trädgård förvandlas lätt till en underskön oas med den i blickfånget. Den exklusiva designen är också främsta anledningen till varför så många lockas att köpa Jacopoolen. Poolerna lever väl upp till förväntningarna för både lyxiga hotellanläggningar och privatpersoner som vill ha en glittrande pärla i trädgården. Detaljen integrerad kakelstruktur i kompositmaterial är Jacopoolen helt ensam om på marknaden. Denna unika fördel bidrar starkt till Jacopoolen utpräglade poolkänsla.

Djupt fasad kakelstruktur ger en vacker prismaeffekt då solljuset gnistrar från alla vinklar på den fasade strukturen. På kvällen kan du komplettera med poolbelysning för att få samma exklusiva intryck. Baddjupet är 140 centimeter och om så önskas går det att öka till 155 centimeter.

Jacopoolen är unika på marknaden med att leverera sina pooler med kakelstrukturen integrerad i sektioner i konstruktionen, vilket ger en högre poolkänsla än när linor används, ändå slipper du kaklets känslighet. Detta unika modulsystem kan anpassas helt efter dina förutsättningar. Du kan nu fritt välja den storlek, form och färg som passar just dig och din tomt, vilket ger obegränsade möjligheter.

Jacopoolen är en fristående och självbärande pool som är lättplacerad! Den kan placeras både helt ovan mark, i sluttning eller nedgrävd i marknivå.

Här hittar vi marknadens bäst isolerade pool, som kan beställas i vilken storlek eller färg kunden önskar – helt svensktillverkad. Just nu ingår montering på plats! Och varför inte förlänga säsongen med ett pooltak att simma under?

Ökat intresse för att köpa pool

Mitt i coronakrisen upplever Jacopoolen ett ökat intresse för att köpa pool och får mer förfrågningar än vanligt. Kanske beror det på att man i dessa tider, när resandet känns osäkert, hellre satsar på sitt boende och sin trädgård?

I stället för göra en dyr utlandsresa, väljer många nu att stanna hemma på sin semester. Man planerar att förgylla sin vardag med något bestående, t ex en ny altan eller en egen pool i trädgården!

Hållbara transporter och unik styrka i konstruktionen som möjliggör flexibel placering

Sektionerna som är 2 x 2 meter limmas på plats hos kunden av personal från Jacopoolen, på så sätt kan transportkostnaderna hållas på ett minimum samtidigt som limflänsarna bidrar till att den unika konstruktionen blir så stark att det inte krävs något stödjande material mot utsidan. Det gör det lättare för kunden att välja placering, till exempel i en sluttning där bara delar av poolen är under marknivå. Jacopoolen kan placeras både inomhus och utomhus.

– Ingen av konkurrenterna kan slå oss vad gäller de nästintill obegränsade placeringsmöjligheterna. Att poolerna har sådan styrka i konstruktionen är vi faktiskt också ensamma om som poolleverantörer, naturligtvis en stor fördel att kunna sätta poolen varhelst det passar, säger Jim Jacobsson, Jacopoolens grundare, som idag driver företaget tillsammans med sonen Dick. 

Vid en eventuell skada kan andra pooler vara svåra att reparera. Med Jacopoolen kan man välja att byta ut en sektion och man har dessutom möjlighet att bygga ut sin pool om man skulle vilja.

Skona miljön med mindre energiåtgång och färre kemikalier till rengöring   

Poolstommen är tillverkad helt i kompositmaterial med ett PVC-baserat kärnmaterial, för extra isolering. Detta innehåller att poolen håller värmen bättre, vilket ger lägre uppvärmningskostnader. Vår superisolering motsvarar 200 mm frigolit gör Jacopoolen lika välisolerad  som ett spabad eller en kaklad betongpool.

För att uppnå en blank yta med maximal finish, används en speciell gelcoat för pooler, som tål långvarig kontakt med klor. Jacopoolen är lätt att hålla ren, då smuts och alger har svårt att fästa på den glatta kakelstrukturen. Detta innebär att det behövs betydligt färre kemikalier än i en traditionell betongpool.

– Vi tänker lika mycket på kvalitet och design som hållbarhet och miljön. Alla aspekter är viktiga för att kunna skapa den ultimata poolen, säger Jim Jacobsson.

Tillval som förhöjer både det estetiska och hygieniska

Som tillval kan du välja hygieniska och estetiskt tilltalande ”Overflow”, en sarg som tillåter vattnet att gå ända upp till kanten. Detta är mycket tilltalande rent estetiskt och underlättar dessutom rengöringen ytterligare. Vattnet kan då rinna över sargen, in i en ränna och vidare ner i en eller flera tankar och du får en tystare pool. Många privatpersoner vill ha Overflow och för hotell och andra större anläggningar är det nästan ett måste för det estetiska och renlighetens skull.

Jacopoolen kan levereras i en mängd olika kulörer som kan kombineras helt efter kundens önskemål, både gällande sarg och poolsektioner. Den gelcoat som täcker poolens yta kan man dessutom få så att det ser ut som svart granit. Några av tillvalen som finns för att förgylla poolen ytterligare är bohuslänsk granit och nordisk ek. Nåtade teakstavar som löper längs poolsargen ger ett superexklusivt intryck eller varför inte en bohuslänsk granitskiva med värme, ”hotspot”, i en del av poolen. Endast din fantasi sätter gränserna och låt den inte göra det.

Kommentera

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Populärt

Copyright © 2021 Nyhetsreportage.se