Kontakta oss

Hus & hem

K2 Comfort skapar komfort i din vardag med kostnadseffektiv kvalitetsstädning

Uppladdad för

den

K2 Comfort gör din vardag enklare med sina kostnadseffektiva lösningar på hemstädning. Professionell personal tar hand om städningen och skapar ett skinande rent hem till ett av marknadens lägsta priser. Priset är fast och städningen är paketerad i förväg, vilket innebär att du som kund alltid vet exakt vad din städning kommer att kosta innan den utförs. Så långt det är möjligt kommer samma städpersonal till ditt hem för din trygghets skull.

K2 Comfort har specialiserat sig på hemstädning sedan 2011. Företaget har sitt säte i Habo och över 100 anställda. Idag städar företaget i Småland, Skaraborg och Västra Götaland. I Jönköping och Habo erbjuds även hemtjänst.

K2 Comfort utmärker sig på flera sätt i städbranschen, till exempel genom att stationera högkvalitativ städutrustning i ditt hem. Dessutom är företaget exceptionellt välorganiserat med sina förmånliga städpaket, som utgår ifrån vad som behövs göras i hemmet och analyseras på plats. Från 545 kronor per gång städas ditt hem utifrån behov och önskemål.

Avsaknaden av bindningstider ökar kraven på en konstant hög nivå på hemstädningen

Standardiserade priser och paket samt hög nivå på utbildning av personal ligger i fokus för K2 Comfort. K2 Comfort klarar av att hålla sina låga priser utan att kvaliteten äventyras, tack vare en konkret och effektiv städprocess och administration.

Målsättningen är att lyfta upp hemstädning till en riktigt professionell nivå. Städpaketen är perfekta för hem på 120-170 kvadratmeter och har en normtid på fyra timmar.

-Vi måste alltid leverera god städkvalitet eftersom vi inte har några bindningstider, till skillnad mot många andra städföretag. Kunderna kan välja att avsluta tjänsten när de önskar och råkar aldrig ut för dolda kostnader eller tillägg i efterhand eftersom priset redan är färdigt. Att vi trots avsaknad av bindningstider har över 900 regelbundna kunder säger det en hel del om att vi håller den utlovade goda kvaliteten, säger Olga Kovalchuk, en av ägarna till K2 Comfort.

Det kostnadsfria hembesöket visar att de flesta kunder har behov av det utförliga Standardpaketet

Innan städningen utförs görs ett kostnadsfritt hembesökför att diskutera upplägget och gå igenom dina önskemål. Sedan skrivs ett avtal som när som helst kan sägas upp. Redan vid hembesöket placeras all städutrustning och -medel i ditt hem, vilket ingår i det fasta priset.Det enda som önskas är att du har en bra dammsugare hemma.

Standardpaket är det vanligaste städpaketet för kunderna och kostar från 745 kronor per gång. Städningen utförs under 4 timmar antingen varje, varannan eller var fjärde vecka. Städerskan utför följande i ditt hem:

Samtliga rum
Dammsuger alla golv och mattor
Dammsuger alla klädda och stoppade möbler                                            
Torkar dörrar, dörrkarmar och handtag
Torkar kontakter, fönsterbrädor samt alla fria ytor
Tömmer alla papperskorgar
Putsar speglar
Dammar möbler och lampor
Våttorkar golv

Badrum och toalett
Rengör badkar och dusch
Rengör toalett och handfat och ev. bidé
Torkar bort fläckar på skåpsluckor
Torkar bort fläckar från väggar
Putsar speglar
Dammsuger och våttorkar golv

Kök
Torkar och tar bort fläckar från köksskåp, frys, kyl, micro och diskmaskin
Torkar och rengör sopskåp in och utvändigt
Torkar bort fläckar på skåpsluckor
Rengör diskho och kran
Rengör diskbänk och köksbänkar samt kakel
Rengör spis utvändigt
Dammsuger och våttorkar golv

Baspaketet passar dig som behöver få det viktigaste i hemmet städat
Baspaketet kostar från 545 kronor per gång för 2,5 timmar antingen varje, varannan eller var fjärde vecka. Städerskan utför följande: – Rengör kök
– Rengör badrum
– Rengör extra toalett                               
-Torkar bord i tv-rum och kök
– Dammsuger alla golv

Flexibel flyttstädning och trygg och omtänksam hemtjänst

Flyttstädning är mycket annorlunda gentemot en vanlig hemstädning. Normalt krävs en grundlig fullstädning och tvättning av hela bostaden. K2 Comfort kommer till dig för ett kostnadsfritt hembesök, där det gemensamt bestäms vad som behöver göras och hur många timmar som ska läggas ner på städningen. Flyttstädning kostar 215 kr per timme efter RUT-avdraget.

K2 Comfort erbjuder även hemtjänst i Jönköping och Habo. Här styr dina behov och en gemensam plan arbetas fram och följs upp. Värme och omtanke är honnörsord och för din trygghets skull är personalen som kommer till ditt hem välkänd för dig. Även här placeras naturligtvis utrustning och medel i bostaden.

Känn dig trygg med ett företag som är ansvarsförsäkrat av Länsförsäkringar och medlem i Städbranschen Sverige och Företagarna. Personalstyrkan är försäkrad av Fora.

Kommentera

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Populärt

Copyright © 2021 Nyhetsreportage.se