Kontakta oss

Hus & hem

Gas & Gasolmästarna – med fokus på personlig service och hållbarhet

Uppladdad för

den

Gas och Gasolmästarna

25-årsjubilerande Gas & Gasolmästarna har en gedigen kunskap och personlig service som är unik idag. Företaget går rakt emot slit-och-slängmentaliteten och reparerar din gamla grill istället för att du triggas till att köpa en ny. I butiken hittar du bland annat gasolvärmare, gasolkaminer, gasolkök, gasvarnare och installationsmaterial. Allt för att årets hemmasemester i båt, trädgård eller husbil/husvagn ska bli så behaglig och hållbar som möjligt.

Gas & Gasolmästarna löser allt från småreparationer privat till reparationer av hela anläggningar. Kundens individuella behov styr, behöver du en slang eller reservdel till din gamla grill kommer personal ut och fixar det. De större aktörerna lämnar kunden efter köpet.

Två positiva miljöaspekter – hemmasemester och reparation istället för nyköp

-Jag gillar inte den här slit-och-slängmentaliteten. Naturligtvis hade vi tjänat större pengar på att strunta i kunderna efter köp så att de måste köpa en ny grill, men vi prioriterar hållbarhet och att kunderna är nöjda i långa loppet. Vi värnar om miljön genom att reparera så långt det är möjligt istället för att sälja på kunden nya produkter. Se på alla stereo- och TV-handlare som har fått lägga ner för att alla bara ska ha nytt hela tiden, så kommer det bli i fler branscher om inte hetsen med att köpa nytt lugnar ner sig, säger Kent Holgersson, grundare av Gas & Gasolmästarna.

Han menar att det behövs så lite för att påverka miljön positivt och tar upp Covid-19 krisen som exempel på hur miljön kan påverkas positivt på kort tid. De goda effekterna säger allt om hur vi behandlar miljön och han hoppas att detta bidrar till att människor får sig en allvarlig tankeställare. Genom att anlita Gas & Gasolmästarna främjar du miljön och hållbarheten på två olika sätt: hemmasemester och reparation istället för nyköp.

Spara pengar med en gasspishäll i villaköket och njut av en väl uppvärmd terrass i sommar

Gas & Gasolmästarna hjälper dig med installationer av gasanläggningar i villan, både till köket och uteplatsen. Att ha en gasspis i köket är för många en dröm, men att det kan vara så enkelt att skaffa och installera är det få som känner till. Oftast tar det bara ett par timmar att installera en gasolanläggning till köket.

Förbrukningen på en gasspishäll är cirka 2 x 11 kg per år så det är både effektivt och billigt att använda gasspis. Terrassen är en given och uppskattad plats i hemmet, men den svenska sommaren innebär oftast att värme behöver tillföras för att njutningen ska bli fullständig.

Gas & Gasolmästarna har en lösning på det mesta för att göra din uteplats behaglig, såsom gasolgrillar, gasolvärmare, dekorationsbrasor och till och med myggfångare.

Ultimata och säkra lösningar för fritidshuset, båten och husbilen eller husvagnen

För fritidshuset finns också alla bekvämligheter du kan tänkas behöva för att göra det behagligt i stugan utan el. I sortimentet finns till exempel varmvattenberedare, kaminer, solceller och gasolkylskåp. Du kan också få hjälp med installationer, reparationer och besiktningar av gasolanläggning. -Som auktoriserat gasföretag ser vi naturligtvis säkerhet som en självklarhet. Om du som gasolanvändare undrar över något så tveka aldrig att kontakta oss. Vi ser till att du som kund får en trygg och säker anläggning, säger Kent Holgersson.

Sortimentet är även brett inom produkter för din båt, husbil eller husvagn. I butikerna finner du till exempel gasvarnare, marina gasolkök, portabla gasolgrillar och installationsmaterial från kända varumärken som Alde,Primus,Dometic,Truma,Hotflame och Campinggaz. De flesta adaptrar som behövs inför utlandsresan i husbil eller husvagn finns också.

Varorna skickas i normala fall första vardagen efter order, vid ordervärde över 2 500 kr ingår frakt inom Sverige. Alla våra ordrar faktureras genom Klarna och ger dig som kund möjlighet till delbetalning.

Är någon utav varorna märkt med blå knapp istället för grön, så betyder det att varan är tillfälligt slut och går därmed inte att beställa.

Varmt välkommen att välja och vraka mellan alla produkter, samtidigt som du slår ett slag för en sommar i hållbarhetens tecken: www.ggm.nu

Kommentera

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Populärt

Copyright © 2021 Nyhetsreportage.se