Kontakta oss

Mat

Bistro Royal – En familjär finkrog som lockar alla sinnen

Uppladdad för

den

Restaurang Bistro Royal

Passa på att avnjut en storslagen trerättersmiddag i Bistro Royals pampiga lokaler nu när du får 20 % på à la carte-menyn på vardagar mellan 14 och 16. I den gamla kungliga vänthallen från 1876 känner du historiens vingslag nära inpå dig. Bistro Royal är inte bara en högklassig à la carte- och lunchrestaurang utan bjuder på en oslagbar miljö med en bevarad historisk charm som sällan skådas. Här får du en magisk känsla av att inta din måltid i ett museum.

Anrika restaurang Bistro Royal är verkligen en restaurangupplevelse utöver det vanliga och är belägen strax intill Malmö central. Den K-märkta lokalen var i kungahusets ägo fram tills 2014, då den öppnades i Bistro Royals skepnad.

Restaurangens  signum är den uppseendeväckande vackra miljön och de säsongsbaserade menyerna. Menyerna bjuder på klassiska europeiska rätter, som ibland tillförs en extra twist. Mycket stor omsorg läggs på råvarornas kvalitet och ursprung.

Middag på restaurang bistro royal i malmö

Romantisk fine dining med avslappnad atmosfär och hög servicenivå

– På Bistro Royal får gästerna uppleva fine dining med romantisk prägel. Interiören är extraordinär och det finns inget annat ställe som kan mäta sig med den. Takmålningarna är originalverk och bara att beskåda dem är en ren njutning, säger Hasan Md Mahabubul, som har drivit Bistro Royal sedan 2016 med främsta målsättning att hålla hög nivå på såväl mat och dryck som miljö och service.

Utmärkande för Bistro Royal är också att det finns något för alla. På vardagar mellan 11 och 15 erbjuds en noga utvald klassisk lunchmeny med flera olika valmöjligheter, och fikamenyn med till exempel kladdkaka och toast skagen kan du ta del av 15-17.  Restaurangen serverar också söndagsmiddag och har en ovanligt bred after work med specialpriser på både öl, cider, vin och drinkar.

À la carte-menyn serveras från klockan 14 och du kan avnjuta en trerättersmiddag uppdelad på två sittningar, vilket skapar ett behagligt lugn och bibehållen hög kvalitet.

– Stämningen är avslappnad och ingen skyndar sig härifrån. Det är en lugn oas fjärran från  vardagens press. Är det fullbokat är det fullbokat – vi kör inte iväg någon härifrån, säger Hasan.

barskåp på bistro royal

Arrangerar bröllopet, företagsfesten eller cateringupplägget precis som du önskar

För de större sällskapen skräddarsyr Bistro Royal fester, bröllop och catering. De har gedigen erfarenhet av att anordna bröllop, företagsevents och privata evenemang med flexibelt upplägg. Allt ifrån 5-rätters middag med dryckespaket till  särskilda dukningsarrangemang och underhållning kan ordnas. Personalen anpassar upplägget efter varje sällskaps unika önskemål och är väldigt stolta över sina företagsevents och fester.

Bistro Royals fantastiska lokaler är mycket populära bland både privatpersoner och företag. För de större sällskapen används den traditionella väntsalen med plats för upp till 60 sittande gäster. Vill du skapa en mysig och intim tillställning helt avskilt från restaurangens liv och rörelse, finns den stilfulla drottningsalen, som rymmer mellan 10 och 14 personer och har samma unika miljö.

– Vi vill att folk ska känna en familjär känsla hos oss. Och vi fokuserar till 100% på service, våra kunder ska vara supernöjda med restaurangbesöket, säger Hasan.

För dig som föredrar att anordna tillställningen på hemmaplan eller på kontoret, erbjuder Bistro Royal catering med sin fantastiska mat och serviceinriktad personal – de tar helt enkelt med sig restaurangen till kunden.

Se till att inte missa denna särpräglade restaurangupplevelse!

Kommentera

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Populärt

Copyright © 2021 Nyhetsreportage.se