Kontakta oss

Övrigt

Tandundersökning – behövs det och hur ofta?

Uppladdad för

den

tandläkarundersökning

För att förebygga en god munhälsa bör den friska patienten gå på en tandläkarundersökning per år. Att sköta om sin munhälsa är precis lika viktigt som att sköta om sin hälsa i övrigt och det finns en stark relation mellan tänderna och övriga kroppen. Genom regelbundna kontroller och förebyggande åtgärder kan vi förhindra framtida problem och främja din munhälsa.

Behandlingen utförs av både tandläkare och tandhygienist och består av professionell tandrengöring, fluorbehandling, avlägsnande av tandsten och missfärgningar samt instruktioner och tips kring din munhygien. Den egna dagliga tandvården är grunden och ett absolut måste för att uppnå och bibehålla en frisk munhälsa.

Du får skräddarsydda råd och tips om hur du kan undvika karies

Att människor får hål i tänderna är en balansgång mellan kosten och munhygienen, därför lägger Oral Care alltid fokus på båda dessa punkter vid undersökningen. På så sätt kan du som patient få tips och råd om hur just du kan undvika hål i tänderna.

I slutet av tandläkarundersökningen ger behandlaren dig som patient en sammanfattning av undersökningen och informerar om extra koll behövs. Hos oss ser vi patienten i sin helhet och skräddarsyr en plan utefter detta. Om du behöver gå vidare med åtgärder utför vi inom allmäntandvården rotbehandlingar, lagningar, tandutdragningar och behandling av tandlossningssjukdomar. Klinikerna har också ett nära samarbete med olika slags specialister, och kan därför snabbt ge sina patienter en tid vid behov av specialistvård.

Trygghet, kompetens och hög tillgänglighet kännetecknar Oral Care

På Oral Cares fantastiska klinik i Göteborg på Avenyn får du tid snabbt och målsättningen är att ha Sveriges nöjdaste kunder. Kliniken kännetecknas av fräscha och lättillgängliga lokaler med högkompetent personal. Dessutom är Oral Care idag störst i Sverige på mobil tandvård. Alla anställda på kliniken har en stor förståelse för tandvårdsrädda patienter, vilket är extra viktigt eftersom hål i tänderna har ökat bland barn och ungdomar. 

Klinikens behandlare tar dig igenom undersökningen lugnt och pedagogiskt och svarar gärna på dina frågor. Trygghet, kompetens och hög  tillgänglighet är det viktigaste för Oral Care.

Högkompetent tandläkarteam som strävar efter professionell tandvård

Samtlig personal här är utbildad och har svensk legitimation. De arbetar kontinuerligt efter Oral Cares riktlinjer, med modern utrustning och strävar efter att vara en trygg familjär klinik som erbjuder professionell modern tandvård. 

Vårt kompetenta tandläkarteam består bland annat av Amber Abbas, Eusebio Ramirez och Elisabeth Raner, samtliga legitimerade tandläkare samt Jessicka Dahlsjö, legitimerad tandhygienist.

Mellan 27 december och 15 januari erbjuder vi på Oral Care tandläkarundersökning till halva priset (Ordinarie pris 1095 kronor exklusive moms).

Kommentera

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Populärt

Copyright © 2021 Nyhetsreportage.se