Kontakta oss

Sport

Spara pengar och handla hållbart genom att byta din gamla vinterutrustning

Uppladdad för

den

Snabbsport entre

På Snabb Sport & Byteshandel sparar du pengar samtidigt som du skonar miljön. Här kan du köpa, sälja och byta sportutrustning inför och under vinterhalvåret. Sedan 1950 har “Snabben” erbjudit alternativ till att köpa nyproducerat. Nu väntar en fullspäckad butik på dig, fylld av både ny och begagnad vintersportutrustning. Snabb Sport & Byteshandel är Sveriges ledande butik för sälj- och byteshandel med fokus på vintersportprodukter.

Förutom att du köper, säljer och byter vinterartiklar inom hockey, alpina aktiviteter och konståkning i butiken, så erbjuds även slipning av hockey- och konståkningsskridskor. Särskilt mycket att välja mellan finns det om du är ute efter hockeyskydd, skridskor, hjälmar, längd- och utförsåkningsutrustning. Många artiklar är från välkända sportmärken.

På “Snabben” byter du ut barnens utrustning istället för att köpa nytt varje år

Den pittoreska affären mitt i Göteborgs city kallas av naturliga orsaker ibland för ”Snabben”.  Syftet med butiken är enkelt: Du byter ut barnens urväxta utrustning mot större storlekar och betalar mellanskillnad, istället för att köpa nytt till dem varje år i takt med att de skjuter i höjden. Om du som vuxen har tröttnat på dina gamla skidor eller skridskor, är du också välkommen för att testa någon annan modell att byta till. Och hittar du inget lämpligt byte eller bara vill göra dig av med utrustning kan du nöja dig med att sälja dina gamla produkter. 

Allt du behöver för en aktiv hållbar vinter

Att butiken är liten hindrar inte att den är välfylld, här hittar du allt du behöver för en aktiv vinter. I perioder får Snabb Sport & Byteshandel in väldigt mycket och kan inte ta emot allt som kommer in. Det går inte att betala med kort i butiken men Swish går bra. Kom ihåg att kolla upp öppettiderna innan besök då de kan ändras under året. Vi talar alltid in våra öppettider på vår telefonsvarare. Det kan även vara bra att ringa och kontrollera om vi kan ta emot din sportutrustning. 

Vi har det mesta för att vinterhalvåret ska bli ett rent nöje för dig och dina barn, samtidigt som du kan känna dig nöjd över att ha handlat hållbart. Välkommen att ringa på 031-13 88 30!

Kommentera

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Populärt

Copyright © 2021 Nyhetsreportage.se