Kontakta oss

Mat

På Göteborgs bästa mexikanska fast food-restaurang går omtanke, kvalitet och snabbhet hand i hand

Uppladdad för

den

TomToms Burritos serverar Göteborgs bästa burritos i äkta mexikans stil. TomToms är unika i snabbmatsbranschen med att investera tid och möda på att nästan uteslutande laga all mat från grunden.

I Linnéstaden har burritofantaster fått sitt lystmäte uppfyllt sedan 2014 och 2016 öppnade restaurang nummer två vid Odinsplatsen. TomToms koncept baseras på att enbart färska och autentiska produkter används. Tanken med de lokala leverantörerna som anlitas är att balansera kvalitet, äkthet och pris för att ge kunderna den ultimata snabbmatsupplevelsen.

– När jag flyttade till Sverige märkte jag att alla snabbmatsrestauranger serverade färdiga frysta ingredienser i så stor utsträckning som möjligt. Vi har försökt bygga ett koncept där vi gör allt  i våra burritos från grunden. Våra konkurrenter använder en hel del frysta ingredienser, såsom fryst avokado till guacamolen eller fryst griskött, men vi har alltid vägrat att gå den vägen och är mycket stolta för det, säger Thomas Chamney, som driver TomToms Burritos.

Unikt med fast food-restauranger som är lika högkvalitativa och vänliga som snabba

Eftersom TomToms nästan uteslutande lagar all mat från grunden är smakigenkänningen så mycket högre. Få andra fast food-restauranger vill investera den tiden eller energin för att ge sina kunder kvalitet. För TomToms ligger inte fokus enbart på att vara snabba utan att leverera genuint mexikanskt käk i en avslappnad gästfrivänlig miljö där alla ska känna sig välkomna. Och dra gärna några roliga historier eller livsanekdoter.

Känslan av positiv upplevelse på TomToms hänger ofta kvar efteråt så att människor återvänder för att uppleva vänlighet, värme och mänskligt engagemang medan de njuter av snabbgjord välsmakande mat i hemtam miljö. Under de sju senaste åren har TomToms byggt upp en lojal kundkrets.

Avnjut storsäljaren Pollo Burrito eller veggieburriton TomTomToms med en kall Corona

Naturligtvis är TomToms mest kända för sina burritos, men de serverar också tacos och quesadillas så här finns något för alla. Storsäljaren är Pollo Burrito, en mjöltortilla fylld med kalkris, svarta bönor, marinerad kyckling med ancho, hemmagjord salsa och gräddfil.

Under lunchen säljs också en hel del Paleo Bowls, ett glutenfritt alternativ med ancho chilikyckling, rostad sötpotatismos, färsk guacamole och salsa. Dessutom är den färska guacamole veggieburriton, TomTomToms, superpopulär.

Till maten avnjuter du med fördel en lokalbrygd Stigberget, en mexikansk lager eller varför inte ligga i tiden med en Corona.

Food truck som spränger smakgränserna och experimenterar med tacos och conchas

TomToms har också sin Mexican Deli food truck med ännu mer godsaker. Den är tillgänglig för både privata evenemang och företagsevents, men håll också utkik efter trucken på offentliga evenemang som festivaler/konserter. I Delitrucken finns inga gränser för improvisationen och fantasin. Den liknar mer ett testkök med experimentella och sjukt goda tacos, tortas, conchas och alla smakexplosioner du kan tänka dig.

På TomToms kan du känna dig trygg i virustider. För att minimera sprittspridningsrisken har flera olika rengöringsrutiner införts på gästområdena och alla ytor desinficeras med desinfektionsmedel av sjukhuskvalitet. Sittplatsområdet har även omarrangerats så att rätt avstånd ska kunna hållas och take away-kunderna uppmuntras att vänta ute medan maten förbereds.

Varmt välkommen att kika på de lockande menyerna på www.tomtoms.se. Eller så beger du dig omedelbart till Prinsgatan 10 eller Odinsplatsen 5 Prinsgatan 10 för att njuta i fulla drag.

Kommentera

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Populärt

Copyright © 2021 Nyhetsreportage.se