Kontakta oss

Industri

Med Wedo Signs plexiglasskydd i kassorna förhindrar du smittspridning mellan kunder och personal

Uppladdad för

den

Wedo Signs Plexiglas

Wedo Signs AB har designat och tagit fram skyddsprodukter för att minimera smittspridningen av Covid-19, en specialdesignad plexiglasskiva för att skydda från droppsmitta i kassorna, golvdekal, rollup och klistermärken med uppmaning att hålla avstånd samt hålla god handhygien. Samtidigt tar Wedo Signs sitt solidariska ansvar och skänker 100 kr för varje köp till Covid-19 Solidarity Response Fund for WHO.

Personal i livsmedelsbutiker, apotek och bensinstationer som jobbar över disk träffar många kunder dagligen. Då de är extra utsatta för en nysning eller hostning från någon som kan vara smittad är det extra viktigt att du som ägare eller butikschef tar ett solidariskt ansvar och skyddar både dina anställda och kunder.

Plexiglasskivan skapar stor trygghet i smittspridningstider

Plexiglasskivan är en enkel produkt som minimerar smittspridningen och skapar stor trygghet för personal och kunder i dessa tider. Den monteras mellan kassapersonalen och kunden för att förhindra droppsmitta. Plexiglasskivan fungerar helt enkelt som en skyddande skiljevägg mellan kund och personal i butik.

Golvklistermärket påminner om att hålla avstånd i kassakön

Wedo Signs tar smittspridningen av Covid-19 på största allvar och väljer även att donera 100 kr per köp till Covid-19 Solidarity Response Fund för WHO. Antalet smittade ökar tyvärr i snabb takt och det är allas ansvar att stoppa smittspridningen. Ibland kan det vara bra med en påminnelse, till exempel när vi står i kön i mataffären och glömmer att hålla avstånd, därför är skyddsprodukterna från Wedo Signs så viktiga.

Drivs av nöjda återkommande kunder

Wedo Signs är proffs på inom- och utomhusskyltning samt bildekor och har ett eget tryckeri. ”Syns du inte finns du inte” är företagets motto när det gäller reklam och marknadsföring. De hjälper både nya och gamla företag att profilera sig och ge dem en modern och kvalitativ look.

Både Christian och Danni har många års erfarenhet av branschen och det som utmärker Wedo Signs på marknaden är till exempel att Danni är utbildad skyltmakare från Skyltmakarskolan i Danmark.

-Det som driver oss framåt är våran passion och glädjen i att se återkommande nöjda kunder. Endast det bästa är bra nog säger Christian Kivilompolo, som driver Wedo Signs tillsammans med Danni Andersen.

Om du också vill ha en nöjd frisk kundkrets och personal har du möjlighet att göra en god gärning för dem nu, samtidigt som Wedo Signs får möjlighet att bidra med en summa till WHO:s livsviktiga virusbekämpning: covid19responsefund.org

Kommentera

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Populärt

Copyright © 2021 Nyhetsreportage.se