Kontakta oss

Hus & hem

Marknadens bästa sortiment av högkvalitativa svensktillverkade glasprodukter

Uppladdad för

den

vetro

Vetro erbjuder marknadens bästa utbud av glasblock, glasräcken, duschar och glaslösningar. Du kan själv designa ditt glasräcke eller din glastrappa eller varför inte skräddarsy en supermodern bastu eller vinkällare av glas. Vetro har premiumprodukter av glas för bostäder, kontor och offentliga byggnader. Allt måttbeställs efter kundens specifika önskemål och du kan alltid kontakta Vetro angående speciallösningar om du inte hittar det du söker. Personlig service, högsta kvalitet och svensktillverkat är vad som utmärker Vetro. Miljöaspekten är en viktig målsättning och endast arsenikfritt glas produceras.

Vetro är glasexperter och har genom åren expanderat och tagit fram flera nya spännande produkter. Från start 1998 sålde Vetro enbart glasblock från tjeckiska Vitrablock, som man är svensk generalagent för, och italienska Vetroarredo. Nu är varumärkena sammanslagna under namnet SEVES. Idag säljer Vetro ett noggrant utvalt utbud av premiumglasblock. Glasblock är ett praktiskt byggelement med unikt ljusinsläpp som ger en lyxig känsla.

Välj mellan traditionella glasblock i Basic Collection, en mängd olika färger och former i Design Collection eller glastegel med speciella funktioner i Technology Collection.

Svensktillverkade kvalitetsprodukter utmärker Vetro

Nästa steg för Vetro var att introducera Vetro Dusch – den första duschväggen som testats och godkänts för montering i glasblocksvägg. På begäran av kunderna har Vetro sedan vidareutvecklat och utökat duschsortimentet till ett av landets bredaste utbud. Duschmodellerna  är eleganta och funktionella. För att hålla hög kvalitet har Vetro alltid satsat på svensktillverkade duschar och system.

Det är just svensktillverkade produkter som främst utmärker Vetro i glasbranschen.

-Det finns mycket billig skit på marknaden och naturligtvis går dessa produkter sönder snabbt.  Energikostnaderna hålls nere genom att tillverkningen sker i Kina. Där tillsätts arsenik och det är många arbetare som förgiftas av det. Sedan fraktas produkterna över halva jordklotet med båt, vilket orsakar enorma onödiga utsläpp, säger Niclas Hellström, försäljningschef på Vetro.

Viktig målsättning att minimera miljöpåverkan och motverka självexploderande dörrar

Vetros glas tillverkas av Forserum Safety Glass i Småland och man har inga problem med livsfarliga självexploderande dörrar. Med tanke på att 90 % av glasdörrarna på marknaden är från Kina är det en ganska stor risk.

Det är viktigt att samtliga anställda känner till företagets miljöpolicy. Målsättningen med den är att uppnå ett naturligt miljötänk och att alltid sträva efter minimal miljöpåverkan, både vid tillverkning och användning. De produkter Vetro importerar, tillverkar och marknadsför består av naturliga råvaror och företaget medverkar också i ett system för återvinning.

Vetro löser avancerade arkitektutmaningar

-Vad gäller standardprodukter köper många de billigaste och mest miljöovänliga från Kina. När grejerna ska hålla kontaktas vi. Det kan handla om att bygga ett ljudtätt rum till en advokatbyrå eller andra mer krävande projekt, säger Niclas Hellström.

Om du är arkitekt löser Vetro din utmaning. Genom åren har företaget genomfört små och stora byggprojekt åt kommunhus, hotell, skolor, vandrarhem och privatbostäder.

Vetros glaslösningar är funktionella produkter i modern design som tillför elegans och förnyar din arbetsmiljö. Genom dessa produkter ger du ditt badrum, kontor eller konferensrum ett attraktivt och stilrent utseende.

Marknadens mest prisvärda glasräcken med bättre kvalitet och längre hållbarhet

Vetro var också bland de första på marknaden att sälja glasräcken och produkterna växer i popularitet varje år. Hos Vetro hittar du Sveriges mest prisvärda glasräcken – här får du bättre kvalitet än hos konkurrenterna till samma pris. Det verkliga värdet med Vetros glasräcken är ett bibehållet utseende år efter år, därför blir de billigare. Vetro lämnar inte sina kunder efter att leveransen är genomförd. Du får hjälp eller instruktioner att montera ditt räcke så att det sitter perfekt.

Den storsäljande kollektionen Classic har galvaniserade stolpar som stänger ute rost. I Classic ingår även glas och klämfästen till befintliga träräcken. Det öppnar för spännande kombinationer av genuint träräcke och modernt glas.

Öka trivseln och förbättra ljusinsläppet med en glasbastu

2012 lanserade Vetro Poesia glastegel i Sverige. Poesia tillverkas i Italien av glaskonstnärer. Eftersom produkten är handgjord finns det inte någon sten som liknar den andra. 2012 kom även VetroPieno glastegel, som produceras av SEVES.

Med glas som byggmaterial får du alltid ett bra ljusinsläpp utan att nödvändigtvis ge insyn. Tycker du att bastubad i en traditionell träbastu kan ge en viss känsla av instängdhet? Introducera då byggelement av glas. Känslan blir genast friare utan att du nödvändigtvis får insyn.

På försommaren får Vetro ibland rycka in och bygga en bardisk, en vinkällare eller en bastu, helt eller delvis av glas eller glasblock. Denna sommar i hemesterns tecken är det bästa läge att öka trivselfaktorn på hemmaplan, såväl utomhus som inomhus. Varmt välkommen att läsa mer om Vetros utbud och skräddarsy ditt glaspalats på vetro.se

Kommentera

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Populärt

Copyright © 2021 Nyhetsreportage.se