Kontakta oss

Hus & hem

Hur du får områdets snyggaste gräsmatta

Uppladdad för

den

TB Jord Gräs på rulle

Den guldiga, härliga hösten är runt hörnet. Kanske har allt stått på paus under sommaren och du har med all rätt njutit av semestern och soliga dagar. Men det är en charm i sig, att komma tillbaka till vardagen och dra igång med höstfixet på utsidan. Vill du kanske ha områdets snyggaste gräsmatta? Då är du inne i helt rätt säsong!

Hösten är ett guldläge

Syns det att din gräsmatta genomlidit en tuff sommar? Eller är det dags att göra den lite större? Oktober är helt rätt månad för att anlägga din gräsmatta. Då är det fuktigt ute, vilket är bra för gräset. Det är också fortfarande ljust och varmt, vilket kommer göra ditt gräs grönare än det på en golfbana.

”Man ska lägga gräsmattorna på hösten, aldrig på vår och sommar. Även om det regnar mycket är det fuktigt ute, och på tre veckor har du ett färdigt gräs och och en riktigt snygg gräsmatta som du kan beträda” säger Thomas, ägaren av TB Jord.

Kanske slår det dig, att du i samband med gräsläggning också vill lägga en gång på uteplatsen? Oavsett om du vill ha gången i grus eller sten, så erbjuder TB Jord en helhetslösning där de levererar högkvalitativt material ända fram till dörren. De hjälper dig med rådgivning kring hur du får ut maximal potential av din uteplats, och handplockar dessutom den yrkespersonal de väljer att arbeta med.

”Jag vill inte bara att någon ska komma och slänga på lite sten – jag vill att det ska bli riktigt snyggt” fyller han i.

Det är värt att investera i en bra gräsmatta menar Thomas. Om man väljer gräs av lägre kvalitet, ökar risken att gräset dör. Om man då väljer att byta ut den del av gräsmattan som är förstörd, blir det ofta en annan nyans än det gamla gräset. TB Jord ser därför hela tiden till att bara jobba med de bästa produkterna.

Det finns andra som är billigare, men det är nog få som har bättre grejer – det är lite vårt adelsmärke”.

Prata ihop dig med grannarna

”Är det kallt hos mig är det förmodligen kallt hos dig. Är det snö på min trottoar är det förmodligen det på din trottoar också”.

Thomas tipsar om att prata ihop dig med dina grannar och boka leverans ihop – TB Jord levererar ofta till grannsällskap. Det betyder nödvändigtvis inte att man måste beställa samma saker. Grannen behöver ved, du behöver ett par säckar jord, och samfälligheten behöver bunkra upp saltförrådet för att vara förberedd inför den kommande vintern. Pratar ni ihop er kan ni komma undan med en riktigt billig frakt.

Över 10 års erfarenhet

TB Jord erbjuder allt från ved, sand, sten, gräsmattor och jord – de har till och med grillbriketter.
Med över 10 års erfarenhet känner de väl till sina kunders behov, och är lyhörda med att utöka sortimentet allt efter vad som efterfrågas.

Det lilla familjeföretaget drivs utav att skapa ett gott rykte och få nöjda, återkommande kunder. Det är något som genomsyrar allt de gör. ”Jag har inte 50 anställda, jag är ensam, och jag har en brinnande passion för att bygga kundrelationer”.

Med TB Jords helhetslösning erbjuder Thomas rådgivning för just din unika uteplats. De levererar högkvalitativt material, direkt till dörren, och har riktigt bra människor som hjälper dig – om du inte är hemma fixare själv förstås.

Kommentera

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Populärt

Copyright © 2021 Nyhetsreportage.se