Kontakta oss

Träning

Här är den perfekta upplevelseaktiviteten för hela familjen

Uppladdad för

den

Trampolinpark anläggning

Voltflips aktivitetsanläggning i Alingsås har samlat flera extremsporter under samma tak. Utforska en värld av extraordinära upplevelser med en aktivitetsbredd utan motsvarighet. Här finns en ny flersportarena, bollsporter som basket och handboll och olika kurser, som till exempel kidbox. Satsa på ett aktivt sportlov på hemmaplan i år, samtidigt som du skonar miljön. Voltfamily är en spännande aktivitet för hela familjen som vill ha kul tillsammans. Eller varför inte en Ninja Warrior-kurs för barnen medan föräldrarna tränar gratis i det högkvalitativa gymmet. På Voltflip är variationen stor och standarden hög.

På Voltflips aktivitetsanläggning  finns verkligen någonting för alla. Över 2000 barn valde att ha kalas på Voltflip 2018, och som förälder kan du luta dig tillbaka med en kaffe i det välsorterade caféet eftersom Voltflips personal fixar allt. På Kids Corner är det lite lugnare med air hockey, bilspel och biljard.

Kärnan på Voltflip är trampolinparken på 1100 kvadratmeter med 50 trampoliner i olika utföranden. Det var med den allt började i november 2017. Förutom mängder av trampolinmattor finns också specialare som klättervägg, dodgeballbana och skumgummigrop. Här finns också Airtrickmattor som är större och studsigare för att du ska kunna utveckla dina tricks ännu mer.

– Som förälder kan du också ha kul i trampolinparken eller välja att ägna dig åt någon bollsport. Det är väldigt uppskattat bland föräldrar att träna i vårt satellitgym medan barnen aktiverar sig i parken. Maskinerna är de bästa på marknaden och alla moment utförs stående så att du slipper ödsla tid på att justera maskinerna. Vi erbjuder alla föräldrar att träna gratis i gymmet medan barnen har kul, så det kan bli en både hälsosam och prisvärd vana.

En av landets modernaste Ninjaarenor som passar både nybörjare och proffs

Voltflip har en av Sveriges modernaste Ninjaarenor, Revolt, som är den första inomhusbanan i hela landet som godkänts för elittävling. Men du behöver inte vara en erfaren Ninja Warrior för att uppskatta banan, flera delar av banan är reglerbar och kan anpassas i svårighetsgrad och höjd. Så oavsett om du är nybörjare eller expert så kan du ta dig an banans utmaningar med en lagom svårighetsgrad.

Hela anläggningen håller hög standard och allt är noga uttänkt. Till exempel har hemsidan samma färger som själva parken och dess stolar och bord.

– Det viktigaste för oss är att hålla en grym kvalitet rakt igenom och erbjuda en unik bredd med något som passar alla. Vi arrangerar både skoldiscon och företagsevenemang. Nyligen hölls ett 100-årskalas här av två 50-åringar som fyllde år. Allt var otroligt uppskattat och aktiviteterna var kopplade till maten. Människor i alla åldrar och på alla svårighetsnivåer ska trivas och ha kul på Voltflip.

Parkourpark med mängder av hinder i olika svårighetsgrad för att utmana tradionellt tänkande

2018 utvidgades aktivitetsanläggningen med en komplett inomhusbana för parkour. Parken är utformad för att både nybörjare och erfarna freerunners ska kunna öva upp sina färdigheter i parkour. Inom parkour får du utmana de traditionella tankarna om hur du bäst tar dig fram. Parken har hinder av en mängd olika slag, som är grupperade efter svårighetsgrad. Det finns bland annat permanent monterade trappor, platåer, väggar och stänger i tre olika höjder för olika tricks. Utöver den fasta inredningen finns en mängd mjuka kuber, Soft Parkour, som går att kombinera på oändligt många sätt för att få just den bana som du är sugen på.

Det positiva med parkour är att du hittar alternativa lösningar för att ta dig förbi hinder. I parkour utmanar man sig själv, därför är det en välbehövlig aktivitet i dagens tävlingsinriktade samhälle.

– Parkour är perfekt för att utmana dig själv att tänka i andra banor. Här har deltagarna roligt samtidigt som de använder tankeförmågan och fysiken. Jag kan inte tänka mig ett bättre alternativ för våra barn och ungdomar under sportlovet istället för att sitta stilla framför en datorskärm. Voltflips café ligger helt i linje med övriga anläggningen, variationen är stor och allt håller hög standard. Här finns sallad och proteindryck för hälsofreaket och rejäla Sibyllamål och pizzaslice för snabbmatsälskaren.

Vill du ge familjen en spännande sportlovsupplevelse i år eller kolla in alla roliga och utmanande aktiviteter, är Voltflip er nästa destination!

Kommentera

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Populärt

Copyright © 2021 Nyhetsreportage.se