Kontakta oss

Resor

Fly höstrusket! Passa på att ta en lyxig spa-weekend

Uppladdad för

den

Vega Resor spa

Höstrusket är runt hörnet, och du är tillbaka i vardagslunken. Varför inte lyxa till det med en spa-weekend för att ha något att längta efter? Och du kan vara lugn – lyx behöver inte vara synonymt med dyrt.
Med nästan 20 års erfarenhet delar Sveriges största spa-researrangör Vega Resor med sig av sina bästa tips på den perfekta spa-resan.

Vilket land ska du välja?

Estland, Lettland eller Ungern? Gemensamt för dessa länder är att de är genuina spa-länder med lång kurortstradition – och att de ständigt utvecklar och moderniserar sitt utbud och sin service.
Medan Ungern ligger en lite längre flygresa bort, så har Estland och Lettland fördelen av att vara så nära oss. Här kan man verkligen uppleva en lyxig och avkopplande spa-vistelse utan att göra stort hål i plånboken. Man får helt enkelt mycket spa för pengarna.

Vad vill du få ut av din resa?

Det viktigaste är att fundera på vad du vill ha ut av resan. Vill du åka på en riktig wellness-resa med träning och ett stort utbud av bad? Då är Viimsi Spa utanför Tallinn något för dig. Där erbjuds spapaket med bra behandlingar och gruppträningspass. Tallink Spa i hamnområde är perfekt för en spontan minisemester i Tallinn. Snyggt nyrenoverade Kalev Spa, alldeles intill Tallinns Gamla stan, passar de allra flesta, t ex för den årliga weekendresan med kompisgänget. Stadens puls alldeles utanför dörren gör det lätt att varva utekvällar med sköna dagar i spa-avdelningen.

Behöver du vila upp dig, vara för dig själv och kombinera sköna spabehandlingar med långa strandpromenader så passar en spa-resa till någon av de klassiska estniska kurorterna Pärnu och Haapsalu, eller Jurmala i Lettland. Pärnu och Jurmala passar även barnfamiljer särskilt väl med sina milslånga, långgrunda badstränder.

Spa-resa med julstämning

Varför inte kombinera sköna spa-behandlingar med Tallinns eller Rigas världsberömda julmarknader!  Många av spahotellen erbjuder julprogram med musik och lokal julmat för sina gäster.

Vega Resor – med närmare 20 års erfarenhet av sparesor

Vega Resor har i närmare 20 år erbjudit svenskarna spa-resor med avresa varje dag, från 4 nätters Minispa till 1 och 2 veckors paket med upp till 36 behandlingar! I spa-paketen ingår det mesta och man kan satsa 100% på det som är det viktigaste – att njuta.

”Vi har otroligt många återkommande kunder som gjort det till en tradition att åka på spa med jämna mellanrum. Vi har sällskap som bokat via oss mer än 30 gånger – och de väljer alltid samma spa” berättar Vesa Hautaniemi, VD på Vega Resor. ”De åker ungefär 2 gånger per år och har gjort så i snart 20 år. Bättre betyg kan man nog inte få”.

Kommentera

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Populärt

Copyright © 2021 Nyhetsreportage.se