Kontakta oss

Övrigt

Elementfläkten flyttar värmen tyst dit du vill ha den –Test verifierad 200% mer energi – har du råd att missa det?

Uppladdad för

den

Elementfläkten är ett komplement till element som gör att luftflödet blir ”mycket större” på elementet. Den starka cirkulationen gör också att temperaturstegringen går fortare och det blir fortare varmt speciellt nere vid golvet där kallraset hamnar. Det är därför möjligt att göra kraftiga energibesparingar då man inte har behov av värmen. Elementfläkten är dessutom tystgående, billig i drift och man kan själv montera den. Produkten ger bättre verkningsgrad och högre värmekomfort till lägre kostnad tillsammans med bergvärme, jordvärme eller annan värmepumpslösning.

Det ”går att få lägre energikostnader, förbättra komfort och snabbare uppvärmning” berättar Kennt Kaltea en av våra många nöjda kunder sin erfarenhet. Läs på och många andra fler kunderskommentarer! https://elementflakten.se/referenser/

Med denna enkla smart lösning kan man få bästa komfort, spara tid och pengar dessutom är miljövänlig!

Elementfläkten som är patenterad och verifierats av KTH (Kungliga Teknisk Högskolan), LTH (Lund Tekniska Högskolan) och SP (Science Partner) kan fördubbla energin från ett befintligt vattenburet element och uppvärmningen går 2 – 4 gånger snabbare. Man får jämnare värmefördelning i hela rummet. En annan fördel är att inomhusmiljö blir skönare, fräschare och behagligare.

Både hus och människor är olika. Behoven varierar och med Elementfläkten kan man enkelt tillfredsställa olika krav. Elementfläkten är en mycket effektiv lösning för de som har hög i taket, stora fönsterparti, underdimensionerade element,

dålig isolering, fuktiga badrum och kalla källare med mera. Elementfläkten sprider värmen genom att föra bort kylan vid golvet och få ner värmen i taket. Många av våra kunder säger att ” golvet har blivit varmare!”. ”SKÖNT!” säger dem.

Elementfläkten är en panel av stora energisnåla fläktar för att tyst få ett luftflöde över hela elementet. Panelen sitter under elementet och för oerhört effektivt bort kylan nere vid golvet. Fläktarna drivs av lågspänning och fläktarnas hastighet kan varieras i 6 olika lägen. Den suger in den kalla luften vid golvet och leder den förbi elementet där luften värms upp. Luftflödet gör också att varmluften trycks ner från taket och värmer upp det kalla golvet. Man utnyttjar alltså energin som redan finns i rummet för att få en högre temperatur. För fritidshus är det mycket värdefullt att snabbt få varmt genom att Elementfläkten får bort kylan som ersätts av varmare luft.

Våra produkter är av högsta kvalité och är återvinningsbar. Fläkten håller i många år och man kan enkelt rengöra den. Panelen sitter med några muttrar som man tar loss och kan då dammsuga fläktarna och enkelt sätta tillbaka panelen.

Elementfläkten är enkel att montera och passar alla typer av element. Den kan byggas till vilken längd som helst från 20cm och längre. Vi kan också hjälpa till med speciallösning där ingen annan funnit någon bra lösning. Mer än 200.000st sålda fläktar och mindre än 5 av dom har hittills fått missljud. Fläktarna drar som mest 0,6W/styck. vilket i princip är försumbart.

Vår vision är om man bara ha varmt när man är i rummet. Övrig tid ska man spara energi. Vi har ett koncept som vi kallar för intermittent uppvärmning. Det är praktiskt möjligt med våra smarta trådlöstermostaten tillsammans med Elementfläkten

De trådlösa termostaterna styrs antingen genom att programmera vilka temperaturer du önskar för alla rum under dagen eller så kan du enkelt styra temperaturen rum med en App i din smartphone. Elementfläkten ser till att det snabbt blir komforttemperatur. Utan den blir golven kalla under lång tid och värmen hamnar i taket.

– Med Elementfläkten tar du effektivt ta tillvara på energin. Det är för kundens och miljöns bästa jag håller på med den här produkten, säger Herbert Lindgren.

Eftersom jag vill glädja fler kunder med olika behov, har jag utvecklat Värmeförflyttaren. Unikt bra då den använder öppningar mellan rummen. Inga hål behöver tas. Lättmonterad som en gardinstång och nästan ljudlös. Den för värmen i taket mot golvet i nästa rum. Denna produkt passar utmärk till de som har kamin, vedeldning, luftluftvärmepump som gör att värmen hamnar uppe i taket. Den flyttar luften effektiv 330m3 i timmen. Den är tyst, energisnål, färdigmonterad i 40cm, 60cm, 80cm, 100cm och 120cm och man kan enkelt installera själv. Med det extra tillbehöret ”Kanalen” fångar man upp den allra varmaste luften längst upp och den blir ännu effektivare. En kund kommenterar ” Utan jämförelse den bästa och effektivaste investering jag har gjort.” Fler andra var supernöjda vad vi har utlovat” skrev kunder.

För mer info: https://elementflakten.se/

Kommentera

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Populärt

Copyright © 2021 Nyhetsreportage.se