Kontakta oss

Ekonomi

Ekonomikonsulten hjälper företag att få mer tid över till annat

Uppladdad för

den

ekonomikonsult wat

Allt på ett ställe

Allt på ett ställe
Tomas Grahl är redovisningsekonom och har över 20 års erfarenhet av branschen. År 2014 startade han Wat Ekonomikonsult AB tillsammans med sin nuvarande kollega Weronica Börjesson.

”Jag har drivit egna företag även många år innan Wat. Weronica har studerat ekonomi och med min långa erfarenhet tillsammans med hennes kunskaper blir vi ett perfekt team! Så det var ett självklart beslut att starta Wat.” säger Tomas

Wat hjälper företag av alla storlekar. Speciellt bland småföretagare är det populärt att hyra in en ekonomikonsult eftersom de inte alltid har kunskapen och framförallt inte tiden det tar att sköta all bokföring själva. Wats styrka är deras gedigna lista av tjänster och de erbjuder bland annat bokföring & bokslut, hjälp med deklaration och affärsutveckling. Även juridiska frågor och skattefrågor. Genom att erbjuda så många olika tjänster kan man säga att Wat är en helhetslösning för företagare. Istället för att ha flera olika konsulter så kan du enkelt och smidigt samla allt under samma tak som rör ekonomin.

”Det är mycket att hålla koll på som egen företagare. Vi hjälper till med allt från bokföring till att lösa och förklara krångliga juridiska frågor och skattefrågor. Har man till exempel fått ett brev från Skatteverket eller inkasso som man inte förstår eller vet hur man ska lösa så kan man höra av sig till oss.”

Snabbt på plats när det behövs

I och med sin bredd av tjänster och den breda målgruppen av kundföretag har Wat erfarenhet av alla typer av ekonomisk rådgivning man kan tänka sig. Från uppdrag för större aktiebolag som behöver mer avancerad hjälp med större bokslut och bokföring till småföretagare som har hört av sig när de fått problem och behöver snabb hjälp.

”En av våra styrkor är att vi har lätt för att sätta oss in i andra företags ekonomi. Därför passar vi perfekt att till exempel ringa in om redovisningschefen har blivit sjuk och det är brådskande ärenden som behöver göras. Vi kan hoppa in med kort varsel och hjälpa till med det mesta som rör ekonomin.”

Är du själv intresserad av att starta ett företag men vet inte hur du ska komma igång? Wats tjänst ”Nystart” hjälper entreprenörer att komma igång med sin verksamhet med allt vad det innebär. Från registrering hos bolagsverket och skatteverket till affärsplan och budget.

Wat är en bra helhetslösning för dig som företagare, på sin hemsida beskriver de sig själva med ”Allt på ett ställe, till förmånliga priser. Vi har erfarenhet från de flesta branscher och är väl insatta i de speciella förutsättningarna.”

Kommentera

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Populärt

Copyright © 2021 Nyhetsreportage.se